Ποιος θα πάρει τα $4,56 εκατομμύρια από το ριάλιτι του Squid Game; (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτό μάς λέει το τελικό trailer για το 10ο επεισόδιο
01 Δεκεμβρίου 2023 17:18
Ποιος θα πάρει τα $4,56 εκατομμύρια από το ριάλιτι του Squid Game; (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix κυκλοφόρησε το τελικό trailer για το 10ο και τελευταίο επεισόδιο του Squid Game: The Challenge, το οποίο έκανε πρεμιέρα πρόσφατα με πέντε επεισόδια, ενώ τα υπόλοιπα τέσσερα έφτασαν στις 29 Νοεμβρίου.

Πλέον αναμένεται και το 10ο επεισόδιο, το οποίο θα παίξει στις 6 Δεκεμβρίου και επιτέλους θα αποκαλύψει τον μεγάλο νικητή του ριάλιτι, ο οποίος θα φύγει με $4,56 εκατομμύρια δολάρια στα χέρια του. Το τελικό trailer παρουσιάζει μερικές σκηνές και θέλει να σας προετοιμάσει κατάλληλα για το φινάλε του παιχνιδιού που τα πήγε πολύ καλά όσον αφορά το εμπορικό του κομμάτι.

Το Netflix αναφέρει τα εξής στη λεζάντα του τελικού trailer: Το παιχνίδι που ξεκίνησε με 456 παίκτες που διαγωνίζονταν για μια ευκαιρία να κερδίσουν 4,56 εκατ. δολάρια έχει πλέον φτάσει στους τρεις τελικούς διαγωνιζόμενους. Συντονιστείτε στο event του τελικού της εκπομπής "Το Παιχνίδι του Καλαμαριού: Η Δοκιμασία" στις 6 Δεκεμβρίου στις 9 μ.μ. ET / 6 μ.μ. PT, για να δείτε ποιος θα πάει σπίτι του με το μεγάλο έπαθλο.

Η πλοκή του ριάλιτι λέει:

Σ' αυτό το διαγωνιστικό ριάλιτι που βασίζεται στο "Παιχνίδι του Καλαμαριού", 456 παίκτες υποβάλλονται στην απόλυτη δοκιμασία για ένα έπαθλο 4,56 εκατομμυρίων δολαρίων.

Τα επεισόδια είναι από 41 έως και 57 λεπτά και παρουσιάζουν 456 παίκτες που διαγωνίζονται σε διάφορα «παιχνίδια» όπως ακριβώς στη σειρά. Παιχνίδια και δοκιμασίες όπως είναι το Red Light, Green Light (1,2,3 κόκκινο φως για εμάς) ή και αυτό με το μπισκότο και τη βελόνα. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, περισσότεροι από 456 άνθρωποι μάχονται για το μεγάλο έπαθλο των 4.56 εκατομμυρίων δολαρίων. To Netflix έχει αναφέρει ότι πρόκειται για το μεγαλύτερο εφάπαξ χρηματικό έπαθλο στην ιστορία της τηλεόρασης.

Το Το Squid Game: The Challenge (Το Παιχνίδι του Καλαμαριού: Η Δοκιμασία) παίζει αποκλειστικά στο Netflix.