Δηλώστε συμμετοχή για να βρίσκεστε στη 2η σεζόν του Squid Game: The Challenge! (BINTEO)

Η 2η σεζόν είναι γεγονός!
06 Δεκεμβρίου 2023 18:25
Δηλώστε συμμετοχή για να βρίσκεστε στη 2η σεζόν του Squid Game: The Challenge! (BINTEO)

Το Netflix ετοιμάζεται να μεταδώσει αύριο, 7 Δεκεμβρίου, το 10ο και τελευταίο επεισόδιο από το Squid Game: The Challenge, το οποίο ξεκίνησε μέσα στον Νοέμβριο και πλέον θα ολοκληρωθεί. Ωστόσο, πριν από λίγα λεπτά, η υπηρεσία ανακοίνωσε και επίσημα ότι θα έρθει και ο 2ος κύκλος.

Ναι, ο streaming κολοσσός ανακοίνωσε ότι σύντομα θα έρθει και η 2η σεζόν του “The Challenge” και μπορείτε και εσείς να δηλώσετε συμμετοχή. Αναλυτικότερα, το Netflix ανέβασε ένα teaser trailer στο επίσημο κανάλι του στο YouTube και μέσα από την περιγραφή έδωσε ένα site, από το οποίο μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή μέρος στο ριάλιτι.

Αν θέλατε, λοιπόν, να βρίσκεστε και εσείς στο επιτυχημένο ριάλιτι του Netflix μπορείτε να επισκεφθείτε αυτόν τον σύνδεσμο και να βάλετε τα στοιχεία σας. Η υπηρεσία άνοιξε ένα ειδικό site που δέχεται αυτόν τον καιρό αιτήσεις από όλο τον κόσμο, όπως την Ελλάδα, την Αμερική, την Αγγλία και άλλες χώρες του πλανήτη.

Στο site που επισυνάψαμε παραπάνω, θα πρέπει να επιλέξετε την επιλογή για το Global Casting και έπειτα να βάλετε τα στοιχεία σας. Το Netflix θα επιλέξει για άλλη μια φορά 456 παίκτες από όλες τις αιτήσεις. Δείτε φωτογραφίες παρακάτω:

Η πλοκή του ριάλιτι λέει:

Σ' αυτό το διαγωνιστικό ριάλιτι που βασίζεται στο "Παιχνίδι του Καλαμαριού", 456 παίκτες υποβάλλονται στην απόλυτη δοκιμασία για ένα έπαθλο 4,56 εκατομμυρίων δολαρίων.

Τα επεισόδια είναι από 41 έως και 57 λεπτά και παρουσιάζουν 456 παίκτες που διαγωνίζονται σε διάφορα «παιχνίδια» όπως ακριβώς στη σειρά. Παιχνίδια και δοκιμασίες όπως είναι το Red Light, Green Light (1,2,3 κόκκινο φως για εμάς) ή και αυτό με το μπισκότο και τη βελόνα. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, περισσότεροι από 456 άνθρωποι μάχονται για το μεγάλο έπαθλο των 4.56 εκατομμυρίων δολαρίων. To Netflix έχει αναφέρει ότι πρόκειται για το μεγαλύτερο εφάπαξ χρηματικό έπαθλο στην ιστορία της τηλεόρασης.

Δείτε το trailer ανακοίνωσης για την 2η σεζόν του Squid Game: The Challenge μέσα από τον player που ακολουθεί.