Squid Game Σεζόν 2: Το Netflix αποκάλυψε πότε θα επιστρέψει η σειρά!

Έδωσε μόνο την…χρονιά!
24 Ιανουαρίου 2024 16:05
Squid Game Σεζόν 2: Το Netflix αποκάλυψε πότε θα επιστρέψει η σειρά!

Γνωρίζουμε εδώ και καιρό ότι κάποια στιγμή θα έρθει η 2η σεζόν του Squid Game, της δημοφιλέστερης μη-αγγλόφωνης τηλεοπτικής σειράς του Netflix. Μετά την τεράστια επιτυχία που γνώρισε ο 1ος κύκλος, ήταν λογικό κι επόμενο, η streaming υπηρεσία να φέρει και τη συνέχεια. Μία συνέχεια που έχει αργήσει αρκετά, καθώς κανείς δεν ξέρει μέχρι τώρα πότε θα κάνει πρεμιέρα. Πολλοί λένε ότι θα αργήσει πιο πολύ από όσο πιστεύουμε, ενώ κάποιοι άλλοι ότι θα παίξει μέσα στο 2024.

Τώρα, το Netflix προέβη σε μερικές επίσημες δηλώσεις και έτσι έδωσε το παράθυρο κυκλοφορίας για την 2η σεζόν του Squid Game. Τα νέα φέρνει στα φώτα της δημοσιότητας το Variety, το οποίο αναφέρει ότι η κορεάτικη σειρά θα επιστρέψει και πάλι στις οθόνες μέσα στο 2024. Ναι, φαίνεται ότι δε παίξει ούτε το 2025, ούτε αργότερα όπως πίστευαν κάποιοι, μιας και το Netflix έχει ήδη κλείσει -τουλάχιστον- τη χρονιά που θα κάνει πρεμιέρα.

Αυτά τα νέα έρχονται μετά από μία επιστολή που έστειλε το Netflix στους μετόχους του την Τρίτη, η οποία αναφέρει κάποιες σειρές που θα επιστρέψουν μέσα στο 2024.

Κοιτάζοντας μπροστά, παρά τις περσινές απεργίες που ακύρωσαν την κυκλοφορία ορισμένων τίτλων, έχουμε ένα μεγάλο, τολμηρό πλάνο για το 2024. Το κοινό θα μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε επιτυχημένα δράματα όπως τα The Diplomat (season 2), Bridgerton (season 3), Squid Game (season 2) και Empress (season 2).

Αλλά σειρές και εκπομπές όπως τα Tour de France: Unchained, Love is Blind, F1: Drive to Survive, Full Swing και η καινούργια σειρά 3 Body Problem που είναι βασισμένη σε βιβλίο και έρχεται από τους δημιουργούς του Game of Thrones.

Στη 2η σεζόν του Squid Game θα δείτε και νέα πρόσωπα, όπως είναι οι Park Gyu-young (Sweet Home), Jo Yu-ri, Kang Ae-sim (Move to Heaven), Lee David (The Fortress και Svaha: The Sixth Finger), Lee Jin-uk (Miss Granny και Sweet Home), Choi Seung-hyun (Tazza: The Hidden Card και Commitment), Roh Jae-won (Missing Yoon και Ditto), Yim Si-wan, Kang Ha-neul, Park Sung-hoon, Yang Dong-geun και Won Ji-an (D.P.).

Squid Game 2: Ακόμη 8 νέα πρόσωπα έρχονται στη 2η σεζόν έτοιμα για νέες δοκιμασίες

Φυσικά θα επιστρέψουν και αρκετά γνωστά πρόσωπα από την πρώτη, όπως ο Lee Jung-jae ως Seong Gi-hun (Παίκτης 456), όντας κεντρικός πρωταγωνιστής που επέζησε από τα παιχνίδια και ορκίστηκε να εκθέσει τους διοργανωτές, ο Lee Byung-hun ως ο Front Man, ο μασκοφόρος αρχηγός της οργάνωσης πίσω από τα παιχνίδια, ο Wi Ha-jun ως Hwang Jun-ho, ένας ντετέκτιβ που διείσδυσε στη διοργάνωση αναζητώντας τον αδελφό του και ο Gong Yoo ως ο μυστηριώδης άνδρας με το κοστούμι που στρατολόγησε τον Gi-hun για να παίξει στο θανατηφόρο διαγωνισμό.

Η 2η σεζόν του Squid Game θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix το 2024, φιλοδοξώντας να γνωρίσει αντίστοιχη επιτυχία.