Τα νέα επεισόδια του Squid Game: The Challenge είναι διαθέσιμα από σήμερα στο Netflix

Τώρα μένει το μεγάλο φινάλε!
29 Νοεμβρίου 2023 15:28
Τα νέα επεισόδια του Squid Game: The Challenge είναι διαθέσιμα από σήμερα στο Netflix

Από σήμερα θα μπορείτε να απολαύσετε τέσσερα νέα επεισόδια από το Squid Game: The Challenge στο Netflix. Πιο συγκεκριμένα, τα επεισόδια 6 έως και 9 κατέφθασαν σήμερα στην υπηρεσία, αλλά θα χρειαστεί να κάνετε λιγάκι ακόμη υπομονή μέχρι να δείτε το μεγάλο φινάλε του ριάλιτι.

Και αυτό γιατί το 10ο και τελευταίο επεισόδιο θα κυκλοφορήσει λίγο αργότερα και πιο συγκεκριμένα στις 6 Δεκεμβρίου. Τα τέσσερα νέα επεισόδια έχουν τους τίτλους “Goodbye”, “Friend and Foe", “One Step Closer” και “Circle of Trust” και πρόκειται για άλλη μια φορά να δείτε γνωστά παιχνίδια όπως στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά, αλλά με κανονικούς παίκτες -μιας και μιλάμε για ριάλιτι- που έχουν σκοπό να κερδίσουν το χρηματικό έπαθλο.

Επίσης, πριν από λίγες ώρες έγινε γνωστό ότι το Squid Game: The Challenge γνώρισε τεράστια επιτυχία στην Αμερική και σε άλλες χώρες του κόσμου με εκατομμύρια ώρες προβολής.

Η σύνοψη του νέου τηλεπαιχνιδιού του Netflix αναφέρει τα εξής:

Μέχρι πού θα έφταναν 456 άνθρωποι για 4,56 εκατομμύρια δολάρια; Το "Παιχνίδι του Καλαμαριού: Η Δοκιμασία", η νέα διαγωνιστική σειρά που βασίζεται στη σημαντικότερη σειρά όλων των εποχών, κάνει πρεμιέρα 22 Νοεμβρίου μόνο στο Netflix.

Μάθαμε πότε θα έρθουν τα νέα επεισόδια του Squid Game: The Challenge!

Τα επεισόδια είναι από 41 έως και 57 λεπτά και παρουσιάζουν 456 παίκτες που διαγωνίζονται σε διάφορα «παιχνίδια» όπως ακριβώς στη σειρά. Παιχνίδια και δοκιμασίες όπως είναι το Red Light, Green Light (1,2,3 κόκκινο φως για εμάς) ή και αυτό με το μπισκότο και τη βελόνα. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, περισσότεροι από 456 άνθρωποι μάχονται για το μεγάλο έπαθλο των 4.56 εκατομμυρίων δολαρίων. To Netflix έχει αναφέρει ότι πρόκειται για το μεγαλύτερο εφάπαξ χρηματικό έπαθλο στην ιστορία της τηλεόρασης.

Το Το Squid Game: The Challenge (Το Παιχνίδι του Καλαμαριού: Η Δοκιμασία) παίζει αποκλειστικά στο Netflix.