Έρχεται επίσημο Squid Game βιντεοπαιχνίδι από το Netflix

Αλλά ακόμη δεν ξέρουμε πολλά
17 Δεκεμβρίου 2023 18:08
Έρχεται επίσημο Squid Game βιντεοπαιχνίδι από το Netflix

Το Netflix, η παγκοσμίως γνωστή streaming υπηρεσία, συνεχίζει να επενδύει όλο και περισσότερο στο χώρο της διαδραστικής ψυχαγωγίας και έτσι μόλις ανακοίνωσε πως θα μετατρέψει ένα από τα δημοφιλέστερα IP του:

Και επίσημα έρχεται Squid Game βιντεοπαιχνίδι!

Το φιλόδοξο αυτό εγχείρημα αποτελεί μέρος της ευρύτερης επέκτασης του Netflix στον κλάδο gaming, όπως τόνισε ο Mike Verdu, επικεφαλής του σχετικού τμήματος της εταιρίας. Ειδικότερα, ο Verdu αποκάλυψε ότι το Netflix αναπτύσσει επί του παρόντος πάνω από 10 παιχνίδια μέσω των εσωτερικών του στούντιο και στοχεύει να προσφέρει συνολικά 86 παιχνίδια στους συνδρομητές του μέχρι το τέλος του έτους.

Αξίζει να σημειωθεί πως χάρη στο εγχείρημα αυτό ο κατάλογος του Netflix έχει εμπλουτιστεί μέχρι και με Grand Theft Auto, ενώ η συμπερίληψη γνωστών τίτλων συνεχίζεται με λατρεμένες εμπειρίες όπως το Hades και το Sonic Mania Plus. Επιστρέφοντας στο Squid Game παιχνίδι, όμως, αυτό θα επιτρέπει στους παίκτες να συμμετέχουν σε προκλήσεις εμπνευσμένες από την ομότιτλη σειρά, ανταγωνιζόμενοι κόντρα σε άλλους, σε ένα ψηφιακό multiplayer περιβάλλον. Ακόμη δεν υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες σχετικά με το gameplay, αφού το μόνο που έχουμε είναι η δήλωση του υψηλόβαθμου στελέχους πως «οι παίκτες θα αγωνίζονται με φίλους σε παιχνίδια που θα αναγνωρίσουν από τη σειρά».

Για την ιστορία, πρόσφατα το Netflix κυκλοφόρησε και το live-action ρεάλιτι Squid Game: The Challenge, το οποίο γνώρισε τεράστια επιτυχία, ενώ στον ορίζοντα βρίσκεται και η δεύτερη σεζόν της σειράς που τα ξεκίνησε όλα.