Squid Game Season 2: Αυτοί είναι οι δύο χαρακτήρες που θα επιστρέψουν κανονικά

Το είπε ο ίδιος ο δημιουργός
11 Απριλίου 2022 11:34
Squid Game Season 2: Αυτοί είναι οι δύο χαρακτήρες που θα επιστρέψουν κανονικά

Πρόσφατα σας ενημερώσαμε με σχετική είδηση ότι η 2η σεζόν του “Squid Game” θα αργήσει τελικά να έρθει στις οθόνες σας, μιας και ο δημιουργός, ο Hwang Dong Hyuk, ετοιμάζει ήδη ένα άλλο project. Τώρα, ο Dong Hyuk αποκάλυψε δύο μεγάλα ονόματα που θα επιστρέψουν κανονικά στη νέα σεζόν της πιο δημοφιλής Νοτιοκορεάτικης σειράς.

Όπως φαίνεται, το “Παιχνίδι του Καλαμαριού” θα επιστρέψει κατά πάσα πιθανότητα το 2024, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν ετοιμάζονται κάποια πράγματα ήδη. Κατά τη διάρκεια του Contenders Television, o Hwang Dong Hyuk και ο Park Hae-soo, ο οποίος έπαιξε τον Cho Sang-woo στη σειρά, έδωσαν στη δημοσιότητα δύο ονόματα που θα βρίσκονται και στο νέο κεφάλαιο.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο σκηνοθέτης αποκάλυψε ότι δύο χαρακτήρες της σειράς θα επιστρέψουν: ο Seong Gi-hun σίγουρα, αλλά και ο Front Man που είδαμε με την εμβληματική μάσκα.

Δεν αποτελεί βέβαια έκπληξη για τον Gi-hun, μιας και στο τέλος της σεζόν, φάνηκε να αποφασίζει να μην πάει να δει την κόρη του στις ΗΠΑ και αντ 'αυτού, φαινόταν πως ήθελε σταματήσει τους βάναυσους ετήσιους αγώνες στους οποίους συμμετείχε. Ο Front Man, από την άλλη πλευρά, τον οποίο υποδύεται ο Lee Byung-hun, ήταν ο κακός που ηγήθηκε της οργάνωσης του παιχνιδιού, επιβλέποντας τα πάντα.

Πρόσφατα, ο Dong-hyuk είχε μοιραστεί κάποιες πληροφορίες για τη 2η σεζόν:

Θα υπάρξουν πολλά νέα παιχνίδια, αυτό μπορώ να πω μόνο. Ακόμη το μόνο που κάνω είναι brainstorming και συλλέγω ιδέες για την 2η σεζόν. Δεν έχουμε ξεκινήσει καν το γράψιμο ακόμα.

Για περισσότερα σχετικά με το Squid Game, παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.