The Punisher: O Jon Bernthal δίνει μια σημαντική υπόσχεση για την επιστροφή του στο MCU

Έκανε μια δήλωση για την επικείμενη συμμετοχή του στο Daredevil: Born Again
15 Ιανουαρίου 2024 23:27
The Punisher: O Jon Bernthal δίνει μια σημαντική υπόσχεση για την επιστροφή του στο MCU

Αν και επίσημα δεν έχει επιβεβαιωθεί από τη Marvel Studios, χάρις σε διάφορα δημοσιεύματα η επιστροφή του Jon Bernthal ως Frank Castle aka The Punisher, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη για τη σειρά "Daredevil: Born Again". 

Άλλωστε η Marvel Studios άνοιξε το δρόμο για την επιστροφή των... σκληροτράχηλων χαρακτήρων των σειρών του Netflix με την πρόσφατη κίνηση να δώσει το "Echo" με TV-MA ηλικιακή ταξινόμηση στο Disney Plus, υπό το banner του Marvel Spotlight. Μέσα από αυτό αναμένεται να επιστρέψει και ο Daredevil του Charlie Cox με στόχο να διατηρήσει λίγη από την παλιά του αίγλη, κάτι που φάνηκε στη σειρά "Echo" όπου είχε ένα μικρό πέρασμα. 

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του στο Collider, o 47χρονος σταρ μίλησε για την πολυαναμενόμενη επιστροφή του και έδωσε μια σημαντική υπόσχεση για το πλαίσιο στο οποίο πρέπει να ξαναδούμε τον "Τιμωρό" της Marvel. 

"Γνωρίζω επίσης ότι είναι απολύτως απαραίτητο αν το κάνουμε, να το κάνουμε σωστά και να έχουμε πραγματική ιερή ακεραιότητα ως προς το αρχικό υλικό και ως προς τον πυρήνα του Frank. Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να βεβαιωθώ ότι, αν και όταν το κάνουμε, θα το κάνουμε σωστά",

Συνέχισε βέβαια κάνοντας και μία προσωπική του δήλωση για τον χαρακτήρα και πως ο ίδιος αλλά και ο κόσμος ταυτίζεται με τον Castle. "Πιστεύω ότι υπάρχει λόγος για τον οποίο ο εν λόγω χαρακτήρας είχε τόσο βαθιά και έντονη απήχηση όπως αυτός. Στις καρδιές και τα μυαλά των φαν των κόμικς και των σωμάτων άμεσης επέμβασης και των ανθρώπων του στρατού και των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Νομίζω ότι υπάρχει λίγος Φρανκ Καστλ σε όλους. Υπάρχει πολύ έντονα μέσα μου και νοιάζομαι βαθιά για αυτόν τον χαρακτήρα", είπε χαρακτηριστικά. 

Πρόσφατα, τόσο ο Punisher όσο και ο Daredevil και οι υπόλοιποι Netflix χαρακτήρες της Marvel έγιναν canon στο MCU. Δείτε τι σημαίνει αυτό

Για τη σειρά Daredevil: Born Again: επιβεβαιώθηκαν ακόμη δύο αγαπημένα πρόσωπα από τα παλιά που θα κάνουν τη μεγάλη τους επιστροφή.