O “Punisher“ είχε ρίξει άκυρο αρχικά στη σειρά Daredevil: Born Again - Τι άλλαξε και δέχθηκε;

Μια fan της Marvel που συνάντησε τον ηθοποιό Jon Bernthal αποκαλύπτει
13 Φεβρουαρίου 2024 15:57
O “Punisher“ είχε ρίξει άκυρο αρχικά στη σειρά Daredevil: Born Again - Τι άλλαξε και δέχθηκε;

Φαίνεται πως κανείς στη Marvel -πέραν των συντελεστών πίσω από τις κάμερες- δεν ήταν ευχαριστημένοι από την πρώτη βερσιόν της νέας σειράς του Daredevil εντός του MCU και ένας εκ των πρωταγωνιστών που η Marvel Studios ήθελε να επιστρέψει φρόντισε να πει "όχι" τη κατάλληλη στιγμή. 

Ένας από αυτούς ήταν ο Jon Bernthal, ο οποίος υποδύεται τον Punisher και σύμφωνα με μία fan της Marvel της αποκάλυψε μερικές ζουμερές λεπτομέρειες για το Daredevil: Born Again. Η Cameron Silas, όπως ονομάζεται, ανήρτησε στην πλατφόρμα του Χ μερικά από τα όσα ειπώθηκαν στη συνάντησή της με τον Bernthal στο πλαίσιο ενός fan convention. Όπως αναφέρει ο Bernthal της είπε ότι "μισούσε αυτό που έκαναν" στην αρχή με την σειρά αναβίωσης του Daredevil και για αυτόν τον λόγο τους έριξε άκυρο την πρώτη φορά, παρόλο που τον ήθελαν να επιστρέψει ως Frank Castle/Punisher.  

Όλα αυτά ήταν πριν το project κάνει στροφή 180 μοιρών και αλλάξει ολοκληρωτικά ως προς την γραφή και το ύφος του, καθώς πληροφορίες το ήθελαν να θυμίζει περισσότερο μια δικηγορική δραματική σειρά τύπου "Suits" παρά Daredevil. Όταν η Marvel και ο Kevin Feige είδαν τα μέχρι τότε αποτέλεσματα εν μέσω των απεργιών στο Χόλιγουντ, ζήτησαν άμεσα να πατηθεί το κουμπί "reset", κάτι που μας φέρνει στο τωρινό αποτέλεσμα.

Όπως έχουμε δει και από τα γυρίσματα χάρις τους παπαράτσι, το Daredevil: Born Again είναι πρακτικά η 4η σεζόν του Daredevil εποχής Netflix παρά ένα ολοκληρωτικό reboot, προς ευχαρίστηση των απανταχού fans.

Η εν λόγω fan ανέφερε επίσης ότι ο Bernthal έριχνε συνέχεια άκυρα στη Marvel επειδή δεν είχαν πετύχει αυτό που ο ίδιος θεωρούσε ότι είναι μια σωστή επιστροφή για τον "Τιμωρό". Της αποκάλυψε κιόλας ότι θα παίξει έναν μικρό ρόλο στο Daredevil: Born Again για τον οποίο θεωρεί ότι γίνεται σε ένα κατάλληλο πλαίσιο

Στη σκηνοθεσία της πλέον συναντάμε τους Justin Benson και Aaron Moorhead, οι οποίοι ανέλαβαν πρόσφατα τα επεισόδια της 2ης σεζόν του Loki. Στο σενάριο επίσης συναντάμε έναν έμπειρο στο σύμπαν, τον Dario Scardapane, ο οποίος είχε υπογράψει το The Punisher από την Netflix εποχή των σειρών της Marvel. 

Εκτός του Charlie Cox και του Vincent D'Onofrio ως Matt Murdock και Wilson Fisk aka Kingpin, επιστρέφει ο Jon Bernthal ως Punisher αλλά και ο Wilson Bethel στο ρόλο του Benjamin Pointdexter aka Bullseyse. Στις επιπλέον θετικές επιστροφές είναι αυτές των Deborah Ann Woll και Elden Henson ως Karen Page και Foggy Nelson. Να σημειωθεί ότι στο αρχικό πλάνο της Marvel για το Born Again, δεν είχαν κληθεί οι δυο τους. Στα νέα πρόσωπα συγκαταλλέγονται οι Sandrine Holt, Michael Gandolfini και η Margarita Levieva, χωρίς όμως να γνωρίζουμε ποιους ακριβώς υποδύονται. 

Επίσης, το Daredevil: Born Again δε θα αποτελείται από 18 επεισόδια όπως ήταν το αρχικό πλάνο, αλλά δομικά θα θυμίζει την παλιά Netflix σειρά και λογικά θα απαρτίζεται από 10-13 επεισόδια. 

Η πρεμιέρα του Daredevil: Born Again αναμένεται να γίνει εντός του 2025 στο Disney+.