Αποκαλυπτικές εικόνες από τα γυρίσματα του Daredevil: Born Again στη νέα στολή του Matt Murdock και όχι μόνο

Αλλά και κλεφτές ματιές στον νέο Bullseye
07 Φεβρουαρίου 2024 10:36
Αποκαλυπτικές εικόνες από τα γυρίσματα του Daredevil: Born Again στη νέα στολή του Matt Murdock και όχι μόνο

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικές είναι οι νεότερες φωτογραφίες που έρχονται από το πλατό του Daredevil: Born Again στη Νέα Υόρκη. 

Χάρις τους παπαράτσι που στήθηκαν κοντά στο πλατό της reboot/sequel σειράς του Daredevil, οι φωτογραφίες αποκαλύπτουν με αρκετή λεπτομέρεια τη νέα στολή του Daredevil, την οποία θα φοράει ο Charlie Cox στην επόμενή του εμφάνιση εντός του MCU. Η συγκεκριμένη δεν διαθέτει ριζικά ανανεωμένο σχεδιασμό από εκείνη που φορούσε στην εποχή του Netflix.

Ωστόσο, έχει λιγότερες σκούρες λεπτομέρειες και επιφάνειες, με αποτέλεσμα να αναδεικνείεται το εντονότερο κόκκινο χρώμα που τη φέρνει πιο κοντά στην comic απεικόνισή της. Προηγουμένως ο Daredevil είχε κάνει το ντεμπούτο του με μια κοκκινοκίτρινη στολή στη σειρά She-Hulk, ενώ πρόσφατα στη σειρά "Echo" φορούσε μια τροποποιημένη βερσιόν από την μπορντό στολή της εποχής του Netflix. 

Συγκεκριμένα, το Just Jared κατάφερε να απαθανατίσει πολλές υψηλής ευκρίνειας φωτογραφίας όχι μόνο από την καινούργια ολοκόκκινη στολή του "Man without Fear" αλλά και από Bullseye.

Πρόκειται για μία σκηνή όπου ο Daredevil αντιμετωπίζει τον Bullseye του Wilson Bethel (αν και στη συγκεκριμένη εμφανίζονται οι κασκαντέρ τους), στην οποία βλέπουμε για πρώτη φορά τη νέα του στολή με μωβ αποχρώσεις. Οι αετομάτιδες fans αναφέρουν ότι ο σχεδιασμός της θυμίζει αυτόν του καλλιτέχνη Marco Checchetto από τα κόμικς. 

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τα γυρίσματα του Daredevil: Born Again.

Έχουμε αναφέρει ότι με τις πρόσφατες απαραίτητες επιστροφές από το παρελθόν του Daredevil στο Netflix, το "Born Again" μοιάζει πλέον περισσότερο σαν την 4η σεζόν της σειράς. Στη σκηνοθεσία της πλέον συναντάμε τους Justin Benson και Aaron Moorhead, οι οποίοι ανέλαβαν πρόσφατα τα επεισόδια της 2ης σεζόν του Loki. Στο σενάριο επίσης συναντάμε έναν έμπειρο στο σύμπαν, τον Dario Scardapane, ο οποίος είχε υπογράψει το The Punisher από την Netflix εποχή των σειρών της Marvel. 

Εκτός του Charlie Cox και του Vincent D'Onofrio ως Matt Murdock και Wilson Fisk aka Kingpin, επιστρέφει ο Jon Bernthal ως Punisher αλλά και ο Wilson Bethel στο ρόλο του Benjamin Pointdexter aka Bullseyse. Στις επιπλέον θετικές επιστροφές είναι αυτές των Deborah Ann Woll και Elden Henson ως Karen Page και Foggy Nelson. Να σημειωθεί ότι στο αρχικό πλάνο της Marvel για το Born Again, δεν είχαν κληθεί οι δυο τους. Στα νέα πρόσωπα συγκαταλλέγονται οι Sandrine Holt, Michael Gandolfini και η Margarita Levieva, χωρίς όμως να γνωρίζουμε ποιους ακριβώς υποδύονται. 

Τέλος γνωστοποιήθηκε ότι το Daredevil: Born Again δε θα αποτελείται από 18 επεισόδια όπως ήταν το αρχικό πλάνο, αλλά δομικά θα θυμίζει την παλιά Netflix σειρά και λογικά θα απαρτίζεται από 10-13 επεισόδια. 

Η πρεμιέρα του Daredevil: Born Again αναμένεται να γίνει εντός του 2025 στο Disney+.