Ετοιμαστείτε για μια μεγάλη επιστροφή στο Daredevil: Born Again από την 3η σεζόν της Netflix σειράς

Ο “Bullseye“ θα κάνει ξανά την εμφάνισή του
24 Ιανουαρίου 2024 21:31
Ετοιμαστείτε για μια μεγάλη επιστροφή στο Daredevil: Born Again από την 3η σεζόν της Netflix σειράς

Οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν από την Marvel Studios για τους fans του Daredevil καθώς μια ακόμη είδηση επιβεβαιώνει πως τελικά ετοιμάζει την...πραγματική 4η σεζόν του γνωστού χαρακτήρα, σα να συνεχίζει από εκεί που μας άφησε η σειρά του Netflix και όχι κάποια σειρά reboot. 

Τώρα έγινε γνωστή μια ακόμη μεγάλη επιστροφή για το Daredevil: Born Again και συγκεκριμένα από την 3η σεζόν της σειράς Daredevil του Netflix. Αναφερόμαστε φυσικά στον "Bullseye" του Wilson Bethel, ο οποίος θα επιστρέψει όπως δηλώνουν διάφορα μέσα όπως το Deadline και το Comicbook.co και το επιβεβαιώνουν με ρεπορτάζ τους.  

Έτσι, ο χαρακτήρας του Benjamin Pointdexter που αποτέλεσε τον δεύτερο μεγάλο εχθρό του Matt Murdock του Charlie Cox στην 3η σεζόν, θα κάνει το ντεμπούτο του στο Marvel Cinematic Universe μέσω της νέας σειράς του Daredevil στο Disney+. Οι πληροφορίες λένε πως ο Bullseye θα εμφανιστεί σε τρία συνολικά επεισόδια του Daredevil: Born Again, το οποίο πρόσφατα έκανε ολοκληρωτική στροφή 180 μοιρών. 

Tα ευχάριστα αυτά νέα έρχονται μερικά 24ωρα μετά την επανεκκίνηση των γυρισμάτων και την... επιστροφή στα παλιά της νέας σειράς του Daredevil, η οποία τελικά επιφυλάσσει πολλές επιστροφές από το παρελθόν της. 

Στη σκηνοθεσία της πλέον συναντάμε τους Justin Benson και Aaron Moorhead, οι οποίοι ανέλαβαν πρόσφατα τα επεισόδια της 2ης σεζόν του Loki. Στο σενάριο επίσης συναντάμε έναν έμπειρο στο σύμπαν, τον Dario Scardapane, ο οποίος είχε υπογράψει το The Punisher από την Netflix εποχή των σειρών της Marvel. 

Επιβεβαιώνεται από το ίδιο ρεπορτάζ ότι εκτός του Charlie Cox και του Vincent D'Onofrio ως Matt Murdock και Wilson Fisk aka Kingpin, επιστρέφει ο Jon Bernthal ως Punisher. Στις επιπλέον θετικές επιστροφές είναι αυτές των Deborah Ann Woll και Elden Henson ως Karen Page και Foggy Nelson, κάτι που σημαίνει ότι θα ξαναδούμε τα έμπιστα φιλαράκια και συνεργάτες του Matt Murdock. Να σημειωθεί ότι στο αρχικό πλάνο της Marvel για το Born Again, δεν είχαν κληθεί οι δυο τους.

Στα νέα πρόσωπα συγκαταλλέγονται οι Sandrine Holt, Michael Gandolfini και η Margarita Levieva, χωρίς όμως να γνωρίζουμε ποιους υποδύονται. 

Ακόμη, το Daredevil: Born Again δε θα αποτελείται από 18 επεισόδια όπως ήταν το αρχικό πλάνο αλλά δομικά θα θυμίζει την παλιά Netflix σειρά. Πιθανότατα δηλαδή να δούμε σεζόν που θα αποτελείται από 10-13 επεισόδια.