Τέλος στο θρίλερ με τη σειρά Daredevil: Born Again μετά την απόφαση να γυριστεί από το μηδέν

H reboot σειρά του Daredevil βρήκε showrunner και σκηνοθέτες
28 Οκτωβρίου 2023 11:44
Τέλος στο θρίλερ με τη σειρά Daredevil: Born Again μετά την απόφαση να γυριστεί από το μηδέν

Από εκεί που βρέθηκε ξαφνικά στον αέρα η σειρά Daredevil: Born Again, έχουμε ευχάριστα νέα για την παραγωγή της που πέρασε πρόσφατα από μια μεγάλη φουρτούνα.

Σε προηγούμενο ρεπορτάζ αποκαλύφθηκε ότι το μέχρι στιγμής αποτέλεσμα δεν άρεσε στη Marvel Studios, με αποτέλεσμα να διατάξει την παραγωγή της reboot σειράς του Daredevil να ξεκινήσει από το μηδέν πρακτικά, απολύοντας σεναριογράφους, σκηνοθέτες και showrunners τους Chris Ord και Matt Corman.

Το The Hollywood Reporter μεταφέρει τα ευχάριστα νέα ότι βρέθηκε ο νέος showrunner που θα ηγηθεί της σειράς Daredevil: Born Again και πρόκειται για τον Dario Scardapane, o οποίος εργάστηκε ως σεναριογράφος στη σειρά The Punisher του Netflix, αλλά και στο Tom Clancy's Jack Ryan του Amazon Prime Video. 

Ακόμη βρέθηκαν οι σκηνοθέτες που θα αναλάβουν το έργο του να γυρίσουν τα υπολειπόμενα επεισόδια, καθώς οι πληροφορίες έλεγαν ότι γυρίστηκαν 3-4 επεισόδια του "Born Again" μέχρι η Marvel να ξηλώσεις τους πάντες και τα πάντα. Αυτοί είναι οι Justin Benson και Aaron Moorhead, έμπειροι σκηνοθέτες στο MCU πλέον καθώς είχαν γυρίσει επεισόδια του Moon Knight αλλά και είναι οι κύριοι σκηνοθέτες της 2ης σεζόν του Loki

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει ότι η Marvel θα κρατήσει κάποιες σκηνές και επεισόδια που έχουν ήδη γυριστεί αλλά θα προσθέσει νέο υλικό πάνω σε αυτά καθώς πληροφορίες ανέφεραν ότι παραήταν κωμική και δραματική η προσέγγιση και το ύφος, σε σημείο που δε θύμιζε Daredevil, αλλά "Suits". 

Κάπως έτσι το θρίλερ με την παραγωγή του Daredevil: Born Again λαμβάνει τέλος καθώς πλέον το καράβι πλέει σε πιο ήρεμα νερά, αλλά θα πρέπει να περιμένει να λήξει η απεργία των ηθοποιών και του συνδικάτου SAG-AFTRA, ώστε να επιστρέψουν στο πλατό. Μέχρι τότε έχουν άπλετο χρόνο για να διορθώσουν τα "κακώς κείμενα" ενός εκ των πιο αναμενόμενων σειρών του MCU στο Disney Plus.