Πιστέψτε το: Daredevil και Punisher ξανά μαζί στο σύμπαν της Marvel!

Θαυμάστε τις νέες φωτογραφίες από το πλατό της σειράς Daredevil: Born Again
03 Απριλίου 2024 19:24
Πιστέψτε το: Daredevil και Punisher ξανά μαζί στο σύμπαν της Marvel!

Για ακόμη μια φορά το πλατό της σειράς Daredevil: Born Again προκαλεί ντελίριο ενθουσιασμό στους fans της Marvel με τις νέες αποκαλυπτικές φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο τα τελευταία 24ωρα. 

Σε αυτές επιτέλους βλέπουμε δίπλα-δίπλα τους Daredevil και Punisher των Τσάρλι Κοξ (Charlie Cox) και Τζον Μπέρνθαλ (Jon Bernthal), με την συμμετοχή του τελευταίου στην "reboot" σειρά του Disney Plus να επιβεβαιώνεται με τον καλύτερο ανεπίσημο τρόπο. Ο ίδιος ο 47χρονος ηθοποιός είχε αναστατώσει πριν από ένα μήνα σχεδόν τους Marvel fans, καθώς με μια ανάρτησή του στο Instagram 'έκλεισε' το μάτι πονηρά ότι επιστρέφει ως Punisher.

Οι παπαράτσι που στήθηκαν στο πλατό του "Daredevil: Born Again" στη Νέα Υόρκη, σήμερα 3 Απριλίου, αντίκρισαν έναν ματωμένο "Τιμωρό" του Μπέρνθαλ -τι πιο σύνηθες- με την κλασική στολή με την νεκροκεφαλή, ενώ γύρισαν και αρκετές σκηνές δράσεις μεταξύ τους. Αναμφίβολα αυτό το δείγμα από τα γυρίσματα δείχνει ότι η Marvel Studios πήρε στα σοβαρά τα παράπονα και μετά το "ξήλωμα" της προηγούμενης "soft" παραγωγής, βουτάει ξανά πίσω στην τραχιά και πιο ζοφερή πλευρά του Daredevil και των υπόλοιπων χαρακτήρων, όπως έκανε η σειρά του Netflix, η οποία είχε λατρευτεί. 

Αυτή είναι η επίσημη επιστροφή του Bernthal ως Frank Castle στο MCU, καθώς πρώτα είχε υποδυθεί τον χαρακτήρα στη 2η σεζόν του Marvel's Daredevil στο Netflix και έπειτα στην δική του solo σειρά "The Punisher" για δύο σεζόν μεταξύ 2017-2019. Πληροφορίες για την αφορμή με την οποία θα επανέρθει στο προσκήνιο ο Punisher στο ευρύτερο πλαίσιο της πλοκής του Daredevil: Born Again δεν έχουν γίνει γνωστές επίσημα. Ωστόσο, μπορείτε να απολαύσετε ξανά το δίδυμο σε όλο του το μεγαλείο παρακάτω. 

Δείτε το αποκαλυπτικό υλικό από τα γυρίσματα του Daredevil: Born Again

 

 

Στη σκηνοθεσία του "Born Again" συναντάμε τους Justin Benson και Aaron Moorhead, οι οποίοι ανέλαβαν πρόσφατα τα επεισόδια της 2ης σεζόν του Loki. Στο σενάριο επίσης συναντάμε έναν έμπειρο στο σύμπαν, τον Dario Scardapane, ο οποίος είχε υπογράψει το The Punisher από την Netflix εποχή των σειρών της Marvel. 

Εκτός του Charlie Cox και του Vincent D'Onofrio ως Matt Murdock και Wilson Fisk aka Kingpin, επιστρέφει ο Jon Bernthal ως Punisher αλλά και ο Wilson Bethel στο ρόλο του Benjamin Pointdexter aka Bullseyse. Στις επιπλέον θετικές επιστροφές είναι αυτές των Deborah Ann Woll και Elden Henson ως Karen Page και Foggy Nelson. Να σημειωθεί ότι στο αρχικό πλάνο της Marvel για το Born Again, δεν είχαν κληθεί οι δυο τους. Στα νέα πρόσωπα συγκαταλλέγονται οι Sandrine Holt, Michael Gandolfini και η Margarita Levieva, χωρίς όμως να γνωρίζουμε ποιους ακριβώς υποδύονται. 

Επίσης, το Daredevil: Born Again δε θα αποτελείται από 18 επεισόδια όπως ήταν το αρχικό πλάνο, αλλά δομικά θα θυμίζει την παλιά Netflix σειρά και λογικά θα απαρτίζεται από 10-13 επεισόδια. 

Η πρεμιέρα του Daredevil: Born Again αναμένεται να γίνει εντός του 2025 στο Disney+.