Με μια ανάρτηση o Jon Bernthal αναστάτωσε όλους τους fans της Marvel

Έκλεισε το μάτι και επίσημα στην επιστροφή του ως Punisher στη σειρά “Daredevil: Born Again“
13 Μαρτίου 2024 23:59
Με μια ανάρτηση o Jon Bernthal αναστάτωσε όλους τους fans της Marvel

Με μία του ανάρτηση στο Instagram γεμάτη νόημα ο Jon Bernthal (Τζον Μπέρνθαλ) αναστάτωσε τους followers του αλλά και τους fans της Marvel, οι οποίοι εδώ και καιρό περιμένουν καρτερικά την μεγάλη του επιστροφή στο ρόλο του Punisher

Σαν να θέλει να κλείσει το μάτι στους Marvel fans, ο Bernthal ανέβασε μια φωτογραφία που πρακτικά είναι σα να επιβεβαιώνει την επιστροφή του ως Punisher/ Frank Castle στην επερχόμενη σειρά "Daredevil: Born Again" του Disney Plus, στην οποία γνωρίζουμε καιρό τώρα μέσω έντονων φημών ότι θα συμμετέχει. H φωτογραφία απεικονίζει ένα παιδικό βιβλίο με μια μαμά αρκούδα να κρατάει το μικρό της αρκουδάκι και πάνω από αυτή γράφει η λεζάντα "One Batch, Two Batch", η οποία είναι η ατάκα που λέει ο "Τιμωρός" της Marvel λίγο πριν αποτελειώσει κάποιον εχθρό του, προσθέτοντας το "Penny and dime". 

Για τους πιο σκληροπυρηνικούς fans, αυτή η λεζάντα παραπέμπει στο αγαπημένο βιβλίο της Lisa Castle, της μικρής κόρης του Frank η οποία δολοφονήθηκε άδικα μαζί με την μητέρα της, αποτελώντας την αφετηρία της μεταμόρφωσης του πρώην βετεράνου πεζοναύτη να μεταμορφωθεί στον αδυσώπητο Punisher. 

Δείτε την ανάρτηση του Bernthal στο Instagram: 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jon Bernthal (@jonnybernthal)

Κάποιοι άλλοι fans στα social media εικάζουν ότι αυτό δεν είναι απλά ένα tease ότι θα εμφανιστεί στη νέα σειρά του Daredevil, αλλά και ότι θα υπάρξει μια νέα σεζόν του "The Punisher" στο Disney Plus. Άλλοι πιο προσγειωμένοι αναφέρουν ότι απλά είναι υπαινιγμός ότι άρχισε να γυρίζει σκηνές για το Daredevil: Born Again. 

Να θυμίσουμε ότι ο Bernthal είχε αποκαλύψει τους λόγους που αρχικά έριξε άκυρο στη Marvel και στην επανεμφάνισή του ως Punisher. 

Στη σκηνοθεσία της πλέον συναντάμε τους Justin Benson και Aaron Moorhead, οι οποίοι ανέλαβαν πρόσφατα τα επεισόδια της 2ης σεζόν του Loki. Στο σενάριο επίσης συναντάμε έναν έμπειρο στο σύμπαν, τον Dario Scardapane, ο οποίος είχε υπογράψει το The Punisher από την Netflix εποχή των σειρών της Marvel. 

Εκτός του Charlie Cox και του Vincent D'Onofrio ως Matt Murdock και Wilson Fisk aka Kingpin, επιστρέφει ο Jon Bernthal ως Punisher αλλά και ο Wilson Bethel στο ρόλο του Benjamin Pointdexter aka Bullseyse. Στις επιπλέον θετικές επιστροφές είναι αυτές των Deborah Ann Woll και Elden Henson ως Karen Page και Foggy Nelson. Να σημειωθεί ότι στο αρχικό πλάνο της Marvel για το Born Again, δεν είχαν κληθεί οι δυο τους. Στα νέα πρόσωπα συγκαταλλέγονται οι Sandrine Holt, Michael Gandolfini και η Margarita Levieva, χωρίς όμως να γνωρίζουμε ποιους ακριβώς υποδύονται. 

Επίσης, το Daredevil: Born Again δε θα αποτελείται από 18 επεισόδια όπως ήταν το αρχικό πλάνο, αλλά δομικά θα θυμίζει την παλιά Netflix σειρά και λογικά θα απαρτίζεται από 10-13 επεισόδια. 

Η πρεμιέρα του Daredevil: Born Again αναμένεται να γίνει εντός του 2025 στο Disney+.