Ευχάριστα νέα για τη σειρά Daredevil: Born Again της Marvel!

Έρχεται το 2025 στο Disney+
07 Απριλίου 2024 17:29
Ευχάριστα νέα για τη σειρά Daredevil: Born Again της Marvel!

Κάποια πολύ ευχάριστα νέα ήρθαν στα φώτα της δημοσιότητας όσον αφορά την επερχόμενη τηλεοπτική σειρά του Disney+ και της Marvel, Daredevil: Born Again.

Και ενώ πρόσφατα σάς ενημερώσαμε για μία μεγάλη έκπληξη από το πλατό της σειράς με την επιστροφή του Jon Bernthal ως Punisher πλάι στον Daredevil του Charlie Cox, τώρα μόλις μάθαμε και κάτι ακόμα. Πιο συγκεκριμένα, έγινε γνωστό ότι μετά από αμέτρητες καθυστερήσεις και φήμες για την παραγωγή της, η επερχόμενη σειρά του Disney+ ολοκληρώθηκε. Αυτό σημαίνει ότι τα γυρίσματα τελείωσαν και πλέον το σόου προχωράει για τη διαδικασία του μοντάζ.

Στη σκηνοθεσία του "Born Again" συναντάμε τους Justin Benson και Aaron Moorhead, οι οποίοι ανέλαβαν πρόσφατα τα επεισόδια της 2ης σεζόν του Loki. Στο σενάριο επίσης συναντάμε έναν έμπειρο στο σύμπαν, τον Dario Scardapane, ο οποίος είχε υπογράψει το The Punisher από την Netflix εποχή των σειρών της Marvel.

Εκτός και τον Vincent D'Onofrio ως Wilson Fisk aka Kingpin, επιστρέφει και ο Wilson Bethel στο ρόλο του Benjamin Pointdexter aka Bullseyse. Στις επιπλέον θετικές επιστροφές είναι αυτές των Deborah Ann Woll και Elden Henson ως Karen Page και Foggy Nelson. Να σημειωθεί ότι στο αρχικό πλάνο της Marvel για το Born Again, δεν είχαν κληθεί οι δυο τους. Στα νέα πρόσωπα συγκαταλλέγονται οι Sandrine Holt, Michael Gandolfini και η Margarita Levieva, χωρίς όμως να γνωρίζουμε ποιους ακριβώς υποδύονται.

Επίσης, το Daredevil: Born Again δε θα αποτελείται από 18 επεισόδια όπως ήταν το αρχικό πλάνο, αλλά δομικά θα θυμίζει την παλιά Netflix σειρά και λογικά θα απαρτίζεται από 10-13 επεισόδια.

Η πρεμιέρα του Daredevil: Born Again αναμένεται να γίνει εντός του 2025 στο Disney+.