Δύο πρόσωπα από τα παλιά θα εμφανιστούν στο Daredevil: Born Again του Disney+

Έτσι αναφέρει τουλάχιστον νέο ρεπορτάζ
13 Ιανουαρίου 2024 15:59
Δύο πρόσωπα από τα παλιά θα εμφανιστούν στο Daredevil: Born Again του Disney+

Τι κι αν ακόμα δε γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα παίξει το Daredevil: Born Again στο Disney Plus; Φαίνεται ότι η παραγωγή των Marvel Studios ετοιμάζεται πυρετωδώς μετά από όλα αυτά που έχει περάσει, αφού στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν μερικές πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες.

Αυτές τις πληροφορίες τις φέρνει ο γνωστός insider της βιομηχανίας, Jeff Sneider, ο οποίος μέσα από το blog του ονόματι «The InSneider», αναφέρει ότι δύο πρόσωπα από τα παλιά θα εμφανιστούν στη νέα σειρά. Αναλυτικότερα, ο Sneider έχει το ρεπορτάζ και λέει ότι σύμφωνα με δικές του πηγές, στο Born Again θα παίξουν οι Deborah Ann Woll και Elden Henson στο ρόλο των Karen Page και Franklin “Foggy” Nelson αντίστοιχα.

Σε περίπτωση που δεν το θυμάστε, οι δύο ηθοποιοί είχαν εμφανιστεί και στις τρείς πρώτες σεζόν του Marvel’s Daredevil που είχαμε δει παλιότερα στο Netflix, αλλά δεν είχε ακουστεί σχεδόν τίποτα για το αν θα βρεθούν και στο νέο project.

Ο Sneider αναφέρει ότι η προσθήκη των Woll και Henson στο Born Again έρχεται ύστερα από την αναθεώρηση της δημιουργικής ομάδας που έκανε η Marvel, μιας και άλλαξε πολλά στην παραγωγή. Για παράδειγμα, έβαλε τον Dario Scardapane ως showrunner.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι στο Daredevil: Born Again θα δείτε και τους Charlie Cox, Vincent D’Onofrio, Jon Bernthal, Margarita Levieva, Michael Gandolfini, Sandrine Holt, Nikki M. James, Genneya Walton, Clark Johnson, Arty Froushan και Zabryna Guevara.

Η Marvel διορθώνει το timeline του MCU - Μάθαμε που μπήκαν χρονικά οι σειρές του Netflix

Ο Daredevil εμφανίστηκε πρόσφατα και στη νέα σειρά της Marvel για το Disney+ με την ονομασία Marvel’s Echo. Το Daredevil: Born Again αναμένεται να παίξει μέσα από τη «συχνότητα» του Disney+ αν και προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για το πότε θα ξεκινήσει. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.