Daredevil: Born Again - Τι κάνουν οι Charlie Cox και Vincent D'Onofrio σε τόσο καλό κλίμα; (ΦΩΤΟ)

Νέο υλικό από το πλατό της σειράς αποκαλύπτει κάποια σκηνικά από το reboot
02 Φεβρουαρίου 2024 17:31
Daredevil: Born Again - Τι κάνουν οι Charlie Cox και Vincent D'Onofrio σε τόσο καλό κλίμα; (ΦΩΤΟ)

Η συνάντηση που κάθε fan της Marvel και του Daredevil περίμενε έγινε στα... γυρίσματα της σειράς "Daredevil: Born Again" αφού επιτέλους οι Charlie Cox και Vincent D'Onofrio εθεάθησαν να γυρίζουν μαζί μερικές σκηνές στη Νέα Υόρκη, εκεί όπου οι γειτονιές του Μανχάταν είναι το φυσικό πλατό της παραγωγής. 

Οι φωτογραφίες όμως που απαθανάτισαν οι παπαράτσι από τα γυρίσματα της reboot/sequel σειράς του Daredevil απεικονίζουν τον Matt Murdock, ορκισμένο εχθρό του "Kingpin" aka Wilson Fisk, να φοράει ένα καπέλο "Fisk Can Fix It" (με MAGA vibes), το οποίο αποτελεί ένδειξη ότι πράγματι ο Kingpin θα τρέξει και μάλλον θα γίνει δήμαρχος της Νέας Υόρκης. Να σημειωθεί βέβαια ότι δεν γνωρίζουμε αν είναι από κάποια στιγμή που δεν έγραφαν οι κάμερες και ο D'Onofrio με τον Cox απλώς έσπαγαν πλάκα μεταξύ τους. 

Σε άλλες φωτογραφίες διακρίνεται να τρώνε μαζί δείπνο και ίσως να είναι ένδειξη ότι μπορεί να κάνουν μια ανακοχή οι δύο ορκισμένοι εχθροί μεταξύ τους. Το πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το πλατό του Daredevil Born Again εμπλουτίστηκε περαιτέρω καθώς ο Cox γύρισε και μερικές σκηνές με την Margarita Levieva, η οποία μάλλον θα παίζει σύντροφό του. Απολαύστε τις παρακάτω: 

Έχουμε αναφέρει ότι με τις πρόσφατες απαραίτητες επιστροφές από το παρελθόν του Daredevil στο Netflix, το "Born Again" μοιάζει πλέον περισσότερο σαν την 4η σεζόν της σειράς. Στη σκηνοθεσία της πλέον συναντάμε τους Justin Benson και Aaron Moorhead, οι οποίοι ανέλαβαν πρόσφατα τα επεισόδια της 2ης σεζόν του Loki. Στο σενάριο επίσης συναντάμε έναν έμπειρο στο σύμπαν, τον Dario Scardapane, ο οποίος είχε υπογράψει το The Punisher από την Netflix εποχή των σειρών της Marvel. 

Εκτός του Charlie Cox και του Vincent D'Onofrio ως Matt Murdock και Wilson Fisk aka Kingpin, επιστρέφει ο Jon Bernthal ως Punisher αλλά και ο Wilson Bethel στο ρόλο του Benjamin Pointdexter aka Bullseyse. Στις επιπλέον θετικές επιστροφές είναι αυτές των Deborah Ann Woll και Elden Henson ως Karen Page και Foggy Nelson. Να σημειωθεί ότι στο αρχικό πλάνο της Marvel για το Born Again, δεν είχαν κληθεί οι δυο τους. Στα νέα πρόσωπα συγκαταλλέγονται οι Sandrine Holt, Michael Gandolfini και η Margarita Levieva, χωρίς όμως να γνωρίζουμε ποιους υποδύονται. 

Τέλος γνωστοποιήθηκε ότι το Daredevil: Born Again δε θα αποτελείται από 18 επεισόδια όπως ήταν το αρχικό πλάνο, αλλά δομικά θα θυμίζει την παλιά Netflix σειρά. Πιθανότατα δηλαδή να δούμε σεζόν που θα αποτελείται από 10-13 επεισόδια. 

Η πρεμιέρα του Daredevil: Born Again αναμένεται να γίνει εντός του 2025 στο Disney+.