Φημολογείται ανατρεπτική επιστροφή κι άλλου ήρωα από τις Netflix σειρές της Marvel

Θα επιστρέψει ένας εκ των “Defenders“
28 Ιανουαρίου 2024 17:35
Φημολογείται ανατρεπτική επιστροφή κι άλλου ήρωα από τις Netflix σειρές της Marvel

Με την ολική επαναφορά του Daredevil: Born Again και την διόρθωση της πορείας της σειράς, το κλίμα από τους fans παίρνει μια θετική τροπή και δίνει πάτημα στη Marvel Studios για περαιτέρω επιστροφές από την Netflix εποχή των σειρών της. 

Μια νέα φήμη που μεταφέρει ο γνωστός insider Daniel Richtman (@DanielRPK) μέσα από το Patreon λογαριασμό του, αναφέρει ότι αναπτύσσεται ένα νέο project για τον Iron Fist, πολύ πιθανότατα κάποια σειρά, δια χειρός Marvel Studios εντός του κινηματογραφικού της σύμπαντος.

Ωστόσο το ανατρεπτικό κομμάτι της φήμης λέει ότι ο Finn Jones που υποδύθηκε προηγουμένως τη live-action βερσιόν του στην ομώνυμη σειρά του Netflix δε θα είναι ο κεντρικός Iron Fist. Και αυτό διότι μια γυναικεία βερσιόν του Iron Fist θα είναι στο επίκεντρο και όχι ο "Danny Rand" που είχαμε γνωρίσει. Δεν αποκλείεται, όμως, μια εμφάνιση του Finn Jones ως "Danny Rand" aka Iron Fist, παρόλο που δε θα είναι ο κεντρικός Iron Fist του MCU. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει ακουστεί πάλι ως φήμη ότι η animated σειρά Eyes of Wakanda θα περιλαμβάνει έναν "αρχαίο Iron Fist", δηλαδή κάποια άλλη μετενσάρκωση του χαρακτήρα, με τον Richtman να τονίζει ότι μπορεί αυτή η νέα σειρά Iron Fist στο MCU να είναι κινουμένων σχεδίων και όχι live-action. 

Αυτές τις μέρες πάντως όπου ξεκίνησαν και πάλι τα γυρίσματα της νέας σειράς του Daredevil, πήραμε μια πρώτη γεύση από την επανένωση των Murdock, Nelson και Page, έστω κι αν ήταν μέσα από τα παρασκήνια. Σιγά-σιγά όμως φάινεται ότι η Marvel θα φέρει στο προσκήνιο τους Defenders για να γίνουν επίσημα κομμάτι του MCU, είτε με τους ίδιους είτε με διαφορετικούς ηθοποιούς. Μένει να δούμε τι θα κάνει με την Jessica Jones της Krysten Ritter και τον Luke Cage του Mike Colter. 

Επίσης, να αναφέρουμε ότι πρόσφατα η Marvel πρόσθεσε όλες τις παλιές σειρές της από το Netflix στο επίσημο timeline του MCU στο Disney Plus.