Η επανένωση που όλοι θέλαμε θα γίνει στο Daredevil: Born Again - Δείτε πλάνα και εικόνες

Η δικηγορική τριάδα των Matt Murdock, Foggy Nelson και Karen Page επιστρέφει!
27 Ιανουαρίου 2024 19:37
Η επανένωση που όλοι θέλαμε θα γίνει στο Daredevil: Born Again - Δείτε πλάνα και εικόνες

Μετά τα ευχάριστα νέα για τους fans του Daredevil με τις απανωτές επιστροφές από το παρελθόν και τη Netflix σειρά, που πρακτικά μεταρέπει τη σειρά Daredevil: Born Again στην ανεπίσημη 4η σεζόν της, τώρα έχουμε τα πρώτα δείγματα από τα γυρίσματά της. 

Να αναφέρουμε ότι τα γυρίσματα της reboot σειράς του Daredevil επανεκκίνησαν στην Νεά Υόρκη την περασμένη Δευτέρα, μετά από ένα πολύμηνο διάστημα διακοπών λόγω και της πρόσφατης κρίσης στο Χόλιγουντ και τις απεργίες, αλλά και εξαιτίας της ολικής επαναφοράς του ύφους και του concept του "Born Again" όταν η Marvel έλεγξε την πρόοδό της. 

Στα πλάνα που εξασφάλισαν παπαράτσι αλλά και fans που στήθηκαν για να δουν τα γυρίσματα του Daredevil: Born Again στη Νέα Υόρκη, βλλεπουμε ξανά μετά από χρόνια την λατρεμένη τριάδα των Matt Murdock, Foggy Nelson και Karen Page να περπατάνε μαζί. Όπως θα δείτε παρακάτω στο πλούσιο φωτογραφικό και βίντεο υλικό, ο Charlie Cox ως Matt Murdock περπατάει ξανά με τους κολλητούς του, την Deborah Ann Woll (Karen) και τον Elden Henson (Foggy) την ώρα που πραγματοποιούσαν πρόβες αλλά και γυρίσματα μιας σκηνής που θυμίζει κάτι από τα παλιά. Μάλιστα, η σκηνή αυτή διαδραματίζεται ακριβώς έξω από το δικηγορικό γραφείο των Nelson/Murdock/Page, όπως ακριβώς το είχαμε δει στο φινάλε της 3ης σεζόν του Daredevil στο Netflix. 

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τα γυρίσματα του Daredevil: Born Again 

 

 

Στη σκηνοθεσία της πλέον συναντάμε τους Justin Benson και Aaron Moorhead, οι οποίοι ανέλαβαν πρόσφατα τα επεισόδια της 2ης σεζόν του Loki. Στο σενάριο επίσης συναντάμε έναν έμπειρο στο σύμπαν, τον Dario Scardapane, ο οποίος είχε υπογράψει το The Punisher από την Netflix εποχή των σειρών της Marvel. 

Εκτός του Charlie Cox και του Vincent D'Onofrio ως Matt Murdock και Wilson Fisk aka Kingpin, επιστρέφει ο Jon Bernthal ως Punisher αλλά και ο Wilson Bethel στο ρόλο του Benjamin Pointdexter aka Bullseyse. Στις επιπλέον θετικές επιστροφές είναι αυτές των Deborah Ann Woll και Elden Henson ως Karen Page και Foggy Nelson. Να σημειωθεί ότι στο αρχικό πλάνο της Marvel για το Born Again, δεν είχαν κληθεί οι δυο τους. Στα νέα πρόσωπα συγκαταλλέγονται οι Sandrine Holt, Michael Gandolfini και η Margarita Levieva, χωρίς όμως να γνωρίζουμε ποιους υποδύονται. 

Τέλος γνωστοποιήθηκε ότι το Daredevil: Born Again δε θα αποτελείται από 18 επεισόδια όπως ήταν το αρχικό πλάνο, αλλά δομικά θα θυμίζει την παλιά Netflix σειρά. Πιθανότατα δηλαδή να δούμε σεζόν που θα αποτελείται από 10-13 επεισόδια. 

Η πρεμιέρα του Daredevil: Born Again αναμένεται να γίνει εντός του 2025 στο Disney+.