Η Marvel ανακοίνωσε το Eyes of Wakanda!

Και θα παίξει στο Disney+
12 Δεκεμβρίου 2023 11:29
Η Marvel ανακοίνωσε το Eyes of Wakanda!

Η Marvel μόλις ανακοίνωσε μία ολοκαίνουργια τηλεοπτική σειρά που πρόκειται να παίξει στο Disney Plus. Ο λόγος γίνεται για το Eyes of Wakanda, ένα animated σόου που θα μεγαλώσει τον κόσμο του Black Panther και θα επικεντρώνεται σε πολεμιστές από το παρελθόν της Wakanda που ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο για να ανακτήσουν επικίνδυνα τεχνουργήματα από vibranium.

Τα ευχάριστα νέα για τους λάτρεις αυτού του σύμπαντος ήρθαν κατά τη διάρκεια μιας ειδικής προβολής που πραγματοποίησαν τα Marvel Studios για την 2η σεζόν του Marvel's What If...?, η οποία αναμένεται να παίξει επίσης σύντομα στο Disney Plus.

Η Marvel επιβεβαίωσε παράλληλα και για ακόμη μια φορά ότι ετοιμάζει και το X-Men ’97 που περιμένει τόσος πολύς κόσμος. Συνεχίζοντας με τις ανακοινώσεις από το μέλλον της όσον αφορά τις animation σειρές, η Marvel αποκάλυψε ότι θα αλλάξει το όνομα του Spider-Man: Freshman Year και πλέον θα ακούει στο "Your Friendly Neighborhood Spider-Man".

Η Marvel δημοσίευσε και κάποιες πληροφορίες για το Eyes of Wakanda:

Σε όλη την ιστορία του Wakandan, γενναίοι πολεμιστές έχουν επιφορτιστεί να ταξιδέψουν στον κόσμο ανακτώντας επικίνδυνα τεχνουργήματα από vibranium. Αυτή είναι η ιστορία τους…

Περισσότερες πληροφορίες για τη νέα σειρά στο σύμπαν του Black Panther αναμένεται να αποκαλυφθούν περισσότερα, ενώ το ίδιο ισχύει και για τα X-Men ’97 και Your Friendly Neighborhood Spider-Man. Αξίζει να αναφερθεί ότι η Marvel έδειξε και τα πρώτα πλάνα από την animated σειρά του Άνθρωπου Αράχνη, με τον Spidey να τριγυρνάει στους δρόμους με τη νέα στολή. Σε αυτό το σόου θα εμφανιστούν και άλλοι χαρακτήρες όπως είναι ο Doc Ock, o Scorpion, o Speed Demon, η Tarantula και ο Rhino.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.