Τα γυρίσματα για το Doctor Who με πρωταγωνιστή τον Ncuti Gatwa ολοκληρώθηκαν

Ο νέος Doctor έρχεται το 2024
16 Ιουλίου 2023 21:07
Τα γυρίσματα για το Doctor Who με πρωταγωνιστή τον Ncuti Gatwa ολοκληρώθηκαν

Η νέα σεζόν του Doctor Who κάνει ένα βήμα πιο κοντά στην οθόνη σας, αφού μόλις έγινε γνωστό, ότι τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν. Τα νέα έφερε στη δημοσιότητα ο Showrunner, Russell T Davies μέσα από ένα post που έκανε στον επίσημο Instagram λογαριασμό του. Με πρωταγωνιστή και νέο “Doctor” τον Ncuti Gatwa του Sex Education, ο νέος κύκλος της επιτυχημένης σειράς θα έχει αρκετά νέα πρόσωπα.

Ο Gatwa, σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, θα είναι ο 15ος Doctor και πλάι του θα βρίσκεται και η Millie Gibson στο ρόλο της Ruby Sunday. Η νέα σεζόν με αυτά που γνωρίζουμε, θα κάνει πρεμιέρα κάποια στιγμή μέσα στο 2024, ενώ θα υπάρξουν και τρία σπέσιαλ επεισόδια για τα 60 χρόνια της σειράς με τον David Tennant που θα προβληθούν τον Νοέμβριο.

Δείτε το post του Russell T Davies:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Russell T Davies (@russelltdavies63)

Στη νέα σεζόν με τον Gatwa θα επιστρέψει και η Jemma Redgrave ως Kate Stewart, καθώς και η Bonnie Langford στο ρόλο της Melanie. Τα νέα πρόσωπα που προστέθηκαν είναι: Jinkx Monsoon, Indira Varma, Jonathan Groff, Lenny Rush, Anita Dobson και Michelle Greenidge.

Ο Ncuti Gatwa δήλωσε πρόσφατα

Ο δικός μου Doctor Who είναι συναισθηματικά ευάλωτος. Το κρύβει με το χιούμορ του, αλλά είναι μόνος. Δεν μπορώ να σας αποκαλύψω περισσότερα. Δε θέλω να κάνω spoil τίποτα. Έχει όμως και πολύ ενέργεια μέσα του. Οι καημένοι οι οπερατέρ πάλευαν για να τον "παλέψουν".

Ο Ncuti Gatwa αποκάλυψε μεθυσμένος στον Matt Smith ότι είναι ο νέος Doctor Who. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα γι’ αυτό πατώντας εδώ.

Για την ιστορία, το μεγάλο "μπάμ" για τον Gatwa έγινε μέσα από το Sex Education, στο οποίο παίζει τον Eric Effiong. Μάλιστα, για τον ρόλο του αυτόν βραβεύτηκε και με το Βραβείο Καλύτερου Ηθοποιού των Σκωτσέζικων BAFTAs, ενώ σύμφωνα με το IMDB ο Gatwa έχει υπάρξει υποψήφιος για συνολικά 13 διακρίσεις στην καριέρα του.

Tags: