Δείτε ξανά τον Ncuti Gatwa ως τον επόμενο Doctor Who (ΦΩΤΟ)

Τα δικά του επεισόδια θα φτάσουν μέσα στο 2024
28 Νοεμβρίου 2023 16:04
Δείτε ξανά τον Ncuti Gatwa ως τον επόμενο Doctor Who (ΦΩΤΟ)

Το BBC κυκλοφόρησε μια νέα εικόνα από τον επόμενο Doctor Who, ο οποίος θα είναι ο Ncuti Gatwa του Sex Education. Η νέα σεζόν της μακροβιότερης τηλεοπτικής σειράς επιστημονικής φανταστίας θα παίζει στο Disney+ από το 2024 και η νέα εικόνα από τους δύο πρωταγωνιστές θέλει να σας δώσει μια ακόμα μικρή γεύση.

Ναι, οι πρωταγωνιστές θα είναι δύο εδώ, καθώς εκτός από το Gatwa θα δείτε και την Millie Gibson στο ρόλο της Ruby Sunday, η οποία θα βρίσκεται στο πλευρό του και θα παίξει σημαντικό ρόλο στην υπόθεση. Ο Gatwa, σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, θα είναι ο 15ος Doctor και παίρνει τη σκυτάλη για μία νέα ιστορία.

Δείτε τη νέα εικόνα με τους δύο πρωταγωνιστές παρακάτω:

Στη νέα σεζόν με τον Gatwa θα επιστρέψει και η Jemma Redgrave ως Kate Stewart, καθώς και η Bonnie Langford στο ρόλο της Melanie. Τα νέα πρόσωπα που προστέθηκαν είναι: Jinkx Monsoon, Indira Varma, Jonathan Groff, Lenny Rush, Anita Dobson και Michelle Greenidge.

Το Doctor Who είναι η μακροβιότερη τηλεοπτική σειρά επιστημονικής φαντασίας του κόσμου, φτάνοντας τα 60 χρόνια και έχοντας κερδίσει περισσότερα από 100 βραβεία. Το Doctor Who είναι μια παραγωγή της Bad Wolf και των BBC Studios.

Για την ιστορία, ο Gatwa έγινε ευρέως γνωστός μέσα από το Sex Education, στο οποίο υποδυόταν τον Eric Effiong. Μάλιστα, για τον ρόλο του αυτόν βραβεύτηκε και με το Βραβείο Καλύτερου Ηθοποιού των Σκωτσέζικων BAFTAs, ενώ σύμφωνα με το IMDB ο Gatwa έχει υπάρξει υποψήφιος για συνολικά 13 διακρίσεις στην καριέρα του.

Ο νέος κύκλος του Doctor Who, με τον Ncuti Gatwa στο ρόλο του 15ου Doctor, έρχεται στην Ελλαδα το 2024, αποκλειστικά στο Disney+.