Μια έκπληξη έχει στο τέλος το επίσημο trailer του Doctor Who με τον David Tennant

Σίγουρα κάπου θα πηγαίνει το μυαλό σας
27 Οκτωβρίου 2023 00:05
Μια έκπληξη έχει στο τέλος το επίσημο trailer του Doctor Who με τον David Tennant

Το Disney Plus έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το επίσημο trailer από τα νέα επεισόδια του Doctor Who, τα οποία έρχονται για τον τεράστιο εορτασμό της θρυλικής σειράς. Ο David Tennant είναι από τους πιο λατρεμένους Doctors και επιστρέφει και πάλι μετά από πολλά χρόνια απουσίας στον ρόλο του.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, δεν πρόκειται για μία νέα ολόκληρη σεζόν, αλλά για τρείς special επεισόδια που έρχονται για να γιορτάσουν τα 60 χρόνια του Doctor Who. Μάλιστα, το νέο trailer αποκαλύπτει και την ημερομηνία πρεμιέρας και όπως φαίνεται θα πρέπει να συντονιστείτε στο Disney Plus στις 25 Νοεμβρίου.

Το επίσημο trailer εκτός από πολλές νέες σκηνές, έχει και μία μεγάλη έκπληξη στο τέλος, καθώς κάνει tease τον επόμενο Doctor Who, ο οποίος όπως γνωρίζουμε εδώ και καιρό θα είναι ο Ncuti Gatwa, που έγινε ευρέως γνωστός μέσα από την τηλεοπτική σειρά “Sex Education” του Netflix.

Επίσης, σε αυτά τα επεισόδια θα δείτε και τον Neil Patrick Harris στο ρόλο του Toymaker, έναν νέο παντοδύναμο εχθρό που είχε εμφανιστεί στη σειρά το 1966, ενώ επιστρέφει και η Jemma Redgrave στο ρόλο της Kate Lethbridge-Stewart.

Επικεφαλής και showrunner της νέας φάσης του Doctor Who είναι ο Russell T. Davies, που είχε αναλάβει με επιτυχία την αναβίωση της το 2005. Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ, ότι τα νέα επεισόδια θα παίξουν και μέσα από το ελληνικό Disney Plus. Περισσότερα γι’ αυτό μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.

Το Doctor Who 60th Anniversary Specials θα κάνει πρεμιέρα στο Disney Plus στις 25 Νοεμβρίου. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.