Το BBC άλλαξε την πρωταγωνίστρια του Doctor Who – Εκτός η Millie Gibson

Μία αλλαγή που δεν περίμενε κανείς
22 Ιανουαρίου 2024 18:42
Το BBC άλλαξε την πρωταγωνίστρια του Doctor Who – Εκτός η Millie Gibson

Μια τεράστια αλλαγή πρόκειται να γίνει μελλοντικά στην πασίγνωστη τηλεοπτική σειρά, Doctor Who, καθώς μόλις μάθαμε ότι το BBC αντικατέστησε τη μία πρωταγωνίστρια της σειράς. Ο λόγος γίνεται για την Millie Gibson, η οποία υποδύεται την Ruby Sunday πλάι στον Ncuti Gatwa.

Η ηθοποιός είχε τον ρόλο εδώ και καιρό και εμφανίστηκε για πρώτη φορά μέσα από τα σπέσιαλ επεισόδια της σειράς που έπαιξαν πρόσφατα στο Disney+, ενώ αναμένεται να εμφανιστεί κανονικά και στη νέα σεζόν που θα έρθει την άνοιξη. Ωστόσο, εκείνη δε θα βρίσκεται στην 2η σεζόν του 15ου Doctor του Gatwa.

Όπως μεταφέρει το Variety, το BBC έδωσε το ρόλο στην Varada Sethu, η οποία έπαιξε πρόσφατα στο Jurassic World Dominion. Εκείνη θα αντικαταστήσει την Millie Gibson από την 2η σεζόν και μετά, της οποίας τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει ήδη. Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για να μάθουμε τον λόγο που προέβη σε αυτή την κίνηση το BBC.

Η Gibson θα επιστρέψει στο ρόλο της Ruby στην επερχόμενη 14η σεζόν του Doctor, η οποία θα κάνει πρεμιέρα τον Μάιο στο BBC στην Αγγλία, αλλά και μέσα από το Disney Plus στον υπόλοιπο κόσμο.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, ο Gatwa, ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός από το Sex Education του Netflix, αλλά και από το πρόσφατο Barbie, έγινε ο νέος Doctor Who τον Μάιο του 2022. Μάλιστα, για τον ρόλο του στο Sex Education βραβεύτηκε και με το Βραβείο Καλύτερου Ηθοποιού των Σκωτσέζικων BAFTAs, ενώ σύμφωνα με το IMDB ο Gatwa έχει υπάρξει υποψήφιος για συνολικά 13 διακρίσεις στην καριέρα του.

Στη νέα σεζόν με τον Gatwa θα επιστρέψει και η Jemma Redgrave ως Kate Stewart, καθώς και η Bonnie Langford στο ρόλο της Melanie. Τα νέα πρόσωπα που προστέθηκαν είναι: Jinkx Monsoon, Indira Varma, Jonathan Groff, Lenny Rush, Anita Dobson και Michelle Greenidge.

Το Doctor Who είναι η μακροβιότερη τηλεοπτική σειρά επιστημονικής φαντασίας του κόσμου, φτάνοντας τα 60 χρόνια και έχοντας κερδίσει περισσότερα από 100 βραβεία. Το Doctor Who είναι μια παραγωγή της Bad Wolf και των BBC Studios.

Η νέα σεζόν του Doctor Who θα κάνει πρεμιέρα τον Μάιο του 2024.

Tags: