Αυτό είναι το πρώτο trailer του νέου Doctor Who με τον Ncuti Gatwa

Η πασίγνωστη σειρά του BBC επιστρέφει με νέα πρόσωπα
26 Δεκεμβρίου 2023 14:41
Αυτό είναι το πρώτο trailer του νέου Doctor Who με τον Ncuti Gatwa

Το BBC ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη νέα εποχή του Doctor Who, με νέα πρόσωπα και κεντρικό πρωταγωνιστή τον Ncuti Gatwa ως τον 15ο Doctor, ο οποίος θα έχει μαζί του και την Millie Gibson στο ρόλο της Ruby Sunday.

Η σειρά θα επιστρέψει με μία ολόκληρη σεζόν αυτή την άνοιξη και πλέον κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο teaser trailer, που θέλει να σας δώσει μια πρώτη ματιά από τα επερχόμενα επεισόδια. Να σας υπενθυμίσουμε ότι είναι η πρώτη φορά που ουσιαστικά κυκλοφορεί κάποιο βίντεο από τον 15ο Doctor, αφού στο παρελθόν είχαμε δει μόνο εικόνες.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, ο Gatwa, ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός από το Sex Education του Netflix, αλλά και από το πρόσφατο Barbie, έγινε ο νέος Doctor Who τον Μάιο του 2022. Μάλιστα, για τον ρόλο του στο Sex Education βραβεύτηκε και με το Βραβείο Καλύτερου Ηθοποιού των Σκωτσέζικων BAFTAs, ενώ σύμφωνα με το IMDB ο Gatwa έχει υπάρξει υποψήφιος για συνολικά 13 διακρίσεις στην καριέρα του.

Στη νέα σεζόν με τον Gatwa θα επιστρέψει και η Jemma Redgrave ως Kate Stewart, καθώς και η Bonnie Langford στο ρόλο της Melanie. Τα νέα πρόσωπα που προστέθηκαν είναι: Jinkx Monsoon, Indira Varma, Jonathan Groff, Lenny Rush, Anita Dobson και Michelle Greenidge.

Το Doctor Who είναι η μακροβιότερη τηλεοπτική σειρά επιστημονικής φαντασίας του κόσμου, φτάνοντας τα 60 χρόνια και έχοντας κερδίσει περισσότερα από 100 βραβεία. Το Doctor Who είναι μια παραγωγή της Bad Wolf και των BBC Studios.

Η νέα σεζόν του Doctor Who θα κάνει πρεμιέρα την άνοιξη του 2024. Δείτε το πρώτο επίσημο teaser trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.