Ο Ncuti Gatwa αποκάλυψε μεθυσμένος στον Matt Smith ότι είναι ο νέος Doctor Who

Νέες δηλώσεις από τον ηθοποιό
11 Ιουλίου 2023 12:15
Ο Ncuti Gatwa αποκάλυψε μεθυσμένος στον Matt Smith ότι είναι ο νέος Doctor Who

Από τον Μάιο του 2022 έχει γίνει γνωστό ότι ο Ncuti Gatwa, ο γνωστός πρωταγωνιστής της σειράς Sex Education, πρόκειται να παίξει στη νέα σεζόν του Doctor Who αναλαμβάνοντας τον 15ο Doctor. Εκείνος θα εμφανιστεί αυτόν τον χειμώνα στον κεντρικό ρόλο μαζί με την Millie Gibson, η οποία θα υποδύεται την Ruby Sunday στην 14η σεζόν της σειράς.

Επικεφαλής και showrunner της νέας φάσης του Doctor Who είναι ο Russell T. Davies, που είχε αναλάβει με επιτυχία την αναβίωση της το 2005. Τώρα, μιλώντας στο Rolling Stone UK, ο Gatwa αποκάλυψε μερικές νέες πληροφορίες για τον 15ο Doctor Who περιγράφοντάς τον ως μια ευάλωτη φιγούρα που κρύβει αρκετή ανασφάλεια και έχει φυσικά χιούμορ.

Ο δικός μου Doctor Who είναι συναισθηματικά ευάλωτος. Το κρύβει με το χιούμορ του, αλλά είναι μόνος. Δεν μπορώ να σας αποκαλύψω περισσότερα. Δε θέλω να κάνω spoil τίποτα. Έχει όμως και πολύ ενέργεια μέσα του. Οι καημένοι οι οπερατέρ πάλευαν για να τον «παλέψουν».

Μάλιστα, ο Gatwa περιέγραψε και το πως αποκάλυψε στον Matt Smith (11ος Doctor) ότι πήρε το ρόλο του νέου Doctor. Οι δύο ηθοποιοί βρέθηκαν καλεσμένοι σε ένα πάρτι και βρέθηκαν κοντά ανταλλάζοντας μερικές κουβέντες. Ωστόσο, ο Gatwa δήλωσε ότι ήταν πολύ μεθυσμένος και αποκάλυψε στον Smith ότι θα είναι ο επόμενος Doctor Who, χωρίς να το γνωρίζει κανείς άλλος μιας και δεν είχε ανακοινωθεί ακόμα.

Τον είδα και του είπα: Ακολουθώ τα βήματά σου!

Ο Matt Smith δεν είχε καταλάβει τι ακριβώς εννοούσε μέχρι που βγήκε η επίσημη ανακοίνωση.

Ο Showrunner, Russel T Davies ανακοίνωσε πρόσφατα ότι η 14η σεζόν θα έχει πολλές νέες προσθήκες ηθοποιών.

Για την ιστορία, το μεγάλο "μπάμ" για τον Gatwa έγινε μέσα από το Sex Education, στο οποίο παίζει τον Eric Effiong. Μάλιστα, για τον ρόλο του αυτόν βραβεύτηκε και με το Βραβείο Καλύτερου Ηθοποιού των Σκωτσέζικων BAFTAs, ενώ σύμφωνα με το IMDB ο Gatwa έχει υπάρξει υποψήφιος για συνολικά 13 διακρίσεις στην καριέρα του.