Έρχεται το τέλος του The Mandalorian; Ο παραγωγός Dave Filoni απαντά

Την ώρα που ήδη γνωρίζουμε ότι έρχεται η 4η σεζόν και μια ταινία στο “MandoVerse“
23 Απριλίου 2023 14:15
Έρχεται το τέλος του The Mandalorian; Ο παραγωγός Dave Filoni απαντά

Μετά τις μεγάλες ανακοινώσεις του Star Wars Celebration 2023 όπου μάθαμε για την ταινία που θα ολοκληρώσει τα γεγονότα του "MandoVerse", πολλοί fans αναρωτιούνται εάν θα έρθει το οριστικό τέλος της ιστορίας της σειράς The Mandalorian, καθώς και των Din Djarin και Grogu. 

Τι έχει να πει όμως ο Dave Filoni για αυτό, όντας ο εκτελεστικός παραγωγός του "The Mandalorian" και στενός συνεργάτης του δημιουργού του, Jon Favreau;

Το IGN ρώτησε τον "εκλεκτό" του George Lucas για το σύμπαν του Star Wars ως προς αυτό το θέμα και εξέφρασε τη δική του άποψη σχετικά με το εάν θεωρεί ότι η επερχόμενη ταινία του "Mandoverse" θα είναι και το φινάλε της επιτυχημένης Star Wars σειράς του Disney Plus. Η απάντηση του Filoni ήταν κάπως ασαφής αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο ενός μη οριστικού φινάλε: 

"Δεν ξέρω αν θα το αποκαλούσα έτσι. Σκέφτομαι την περίοδο τώρα, την περίοδο της New Republic, και είναι κάτι που υπήρχε πολύ πριν γυρίσουμε το "The Mandalorian". Η ιδέα ότι μετά την "Επιστροφή των Τζεντάι", υπήρχε μια New Republic και οι ήρωες έπρεπε ακόμα να υπερασπιστούν αυτή τη δημοκρατία από την εναπομείνασα Αυτοκρατορία, είναι μια πολύ παλιά ιδέα, την οποία επαναφέραμε στην πρώτη σεζόν του "The Mandalorian", επειδή ήταν αυτό που υπήρχε πάντα".

Ακόμη, δεν έχει επιβεβαιωθεί εάν η επερχόμενη 4η σεζόν του The Mandalorian θα είναι και η τελευταία της σειράς. Όσο για την ταινία έχουμε μάθει επισήμως ότι θα "εστιάσει στη Νέα Δημοκρατία (New Republic) και θα κλείσει τις διασυνδεδεμένες ιστορίες" των σειρών του MandoVerse (Mandalorian, Boba Fett, Ahsoka). 

Και το φινάλε της 3ης σεζόν του Mandalorian έμοιαζε σαν μια άνω τελεία και περισσότερα για τις εντυπώσεις μας θα βρείτε πατώντας εδώ. 

Όσο για το πότε περίπου αναμένεται η 4η σεζόν του The Mandalorian θα μάθετε περισσότερα πατώντας εδώ

Επίσης, πατώντας εδώ θα δείτε το πρώτο trailer της σειράς Ahsoka που αποτελεί σημαντικό κομμάτι του MandoVerse και θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Αύγουστο στο Disney Plus.