The Mandalorian 4η σεζόν: Έχουμε μια πρώτη ένδειξη για το πότε θα κάνει πρεμιέρα

Την ώρα που το φινάλε του 3ου κύκλου προβάλλεται από σήμερα στο Disney+
19 Απριλίου 2023 21:13
The Mandalorian 4η σεζόν: Έχουμε μια πρώτη ένδειξη για το πότε θα κάνει πρεμιέρα

Το φινάλε του 3ου κύκλου του The Mandalorian προβάλλεται από σήμερα στο Disney Plus, με το "Chapter 24: The Return" να αποτελεί το επικό κρεσέντο της, όμως γνωρίζουμε εδώ και καιρό πως η σειρά θα συνεχιστεί για 4η σεζόν. 

Ο ένας εκ των δημιουργών του σόου, ο Jon Favreau είχε αναφέρει τον περασμένο Φεβρουάριο ότι η 4η σεζόν του The Mandalorian έχει γραφτεί ήδη και το μόνο που μένει είναι να ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Τώρα, μέσα από το ρεπορτάζ του Making Star Wars παίρνουμε μια πρώτη ένδειξη του πότε περίπου αναμένεται να επιστρέψει ο Mando, ο Grogu και οι υπόλοιποι Mandalorians στις οθόνες μας. 

Όπως αναφέρει τα γυρίσματα του 4ου κύκλου της πιο επιτυχημένης Star Wars σειράς του Disney Plus, θα ξεκινήσουν τον ερχόμενο Οκτώβριο, καθώς ήδη έχουν αρχίσει οι διαδικασίες της προπαραγωγής με την κατασκευή των πλατό και των props. Επομένως εάν τα γυρίσματα ξεκινάνε τον Οκτώβριο του 2023 τότε πότε θα έρθει στις οθόνες μας η 4η σεζόν του Mandalorian; 

Εάν πάρουμε υπόψιν το ιστορικό της παραγωγής τότε θα δούμε ότι μεταξύ των Σεζόν 1 και 2 υπήρξε ένα κενό 13 μηνών, ενώ η 3η Σεζόν χρειάστηκε 17 μήνες παραγωγής μέχρι να κάνει πρεμιέρα, αν και στην προκειμένη περίπτωση υπήρξαν και καθυστερήσεις λόγω της πανδημίας. Εικάζεται από το Making Star Wars και το The Direct ότι η 4η σεζόν θα κάνει πρεμιέρα περίπου στις αρχές του 2025 μεταξύ Ιανουαρίου και Μαρτίου έχοντας κενό 15-18 μηνών από τη στιγμή που ξεκινούν τα γυρίσματα.

Λέγεται επίσης ότι γράφτηκε από τόσο νωρίς το σενάριο του επόμενου κύκλου, ώστε να αποφευχθούν τυχόν καθυστερήσεις και προβλήματα στο αρκετά πιθανό ενδεχόμενο της απεργίας των σεναριογράφων του Χόλιγουντ. 

Ακόμη, δε γνωρίζουμε επίσημα εάν η 4η σεζόν του Mandalorian θα είναι και η τελευταία του. Η ιστορία του "Mandoverse" όμως αναμένεται να ολοκληρωθεί κινηματογραφικά καθώς ετοιμάζεται η ταινία του "Mandalorian" δια χειρός Dave Filoni