Star Wars: Θα γίνει τελικά ή όχι η 4η σεζόν του The Mandalorian;

Ξεκαθαρίζει το τοπίο μετά την ανακοίνωση της ταινίας The Mandalorian & Grogu
10 Ιανουαρίου 2024 18:30
Star Wars: Θα γίνει τελικά ή όχι η 4η σεζόν του The Mandalorian;

Η ανακοίνωση της ταινίας "The Mandalorian & Grogu" από το πουθενά ήταν μια ευχάριστη νότα, η οποία μάλιστα θα είναι και η πρώτη κινηματογραφική Star Wars ταινία που θα δούμε μετά το "The Rise of Skywalker" του 2019, εφόσον τα γυρίσματά της θα ξεκινήσουν εντός του 2024.

Ωστόσο προκλήθηκε μια σύγχυση ανάμεσα στους fans σχετικά με την τύχη της 4ης σεζόν του The Mandalorian, καθώς δεν ήταν ξεκάθαρο εάν οι περιπέτειες του Din Djarin και του Grogu θα συνεχιστούν και στον κινηματογράφο αλλά και με μια νέα σεζόν στο Disney Plus. 

Τελικά, σύμφωνα με το έγκυρο ρεπορτάζ του Deadline, η 4η σεζόν του The Mandalorian παραμένει στα σκαριά, αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα βγει μετά την ταινία και φυσικά είναι πολύ νωρίς για να ξέρουμε σε ποιο σημείο χρονικά θα διαδραματίζονται τα γεγονότα της. Το φινάλε της 3ης σεζόν, πάντως, άφησε υπόνοιες πως η σειρά θα μπορεί κάλλιστα να συνεχίσει με άλλον...Mandalorian και συγκεκριμένα την Bo Katan της Katee Sackhoff

Φυσικά οι λεπτομέρειες για την πλοκή του The Mandalorian & Grogu κρατούνται σαν επτασφράγιστο μυστικό από την Lucasfilm, ενώ δεν έχει επιβεβαιωθεί η συμμετοχή του Pedro Pascal ως Din Djarin. 

Παράλληλα με την ταινία του Jon Favreau και την 4η σεζόν του "Μando", βρίσκεται στα σκαριά η 2η σεζόν της "Ahsoka" δια χειρός Dave Filoni και η δική του Star Wars ταινία.