Επίσημο: Επιστρέφει η “Ahsoka“ με 2η σεζόν στο Disney Plus

Και πάλι θα είναι δια χειρός Dave Filoni
09 Ιανουαρίου 2024 23:58
Επίσημο: Επιστρέφει η “Ahsoka“ με 2η σεζόν στο Disney Plus

Οι φήμες που ακούγαμε όλον αυτόν τον καιρό πώς η σειρά "Ahsoka" από το σύμπαν του Star Wars θα συνεχιστεί με 2η σεζόν, τελικά επιβεβαιώθηκαν από την Lucasfilm. 

Σε ένα σημαντικό ανακοινωθέν που περιελάμβανε τη νέα Star Wars ταινία "The Mandalorian & Grogu" σε σκηνοθεσία Jon Favreau, στην τελευταία παράγραφο του δελτίου Τύπου γίνεται γνωστό ότι η 2η σεζόν της Ahsoka βρίσκεται υπό ανάπτυξη και θα κάνει πρεμιέρα στο Disney Plus. 

"Το "The Mandalorian & Grogu" θα ηγηθεί της τρέχουσας σειράς ανάπτυξης ταινιών μεγάλου μήκους της Lucasfilm, συμπεριλαμβανομένων ταινιών με σκηνοθέτες τους Sharmeen Obaid-Chinoy, James Mangold και τον Dave Filoni, ο οποίος αναπτύσσει επίσης τη 2η σεζόν του "Ahsoka", μεταξύ αυτών που βρίσκονται στα σκαριά", αναφέρεται στην ανακοίνωση της Lucasfilm.

Φυσικά στην παραγωγή θα βρίσκεται ο δημιουργός της Dave Filoni σε ενεργό ρόλο μιας και αποτελεί ένα project που ήθελε εδώ και χρόνια να φτιάξει, ενώ ο ίδιος πρόσφατα ανέλαβε ως το "δημιουργικό αφεντικό" εντός της Lucasfilm, κάτι που του δίνει εξουσία στο τι θα αναπτύσσεται πλέον σε τηλεόραση και κινηματογράφο. Μαζί με την 2η σεζόν της Ahsoka, ο Filoni έχει στα σκαριά και μια κινηματογραφική ταινία που πιθανολογείται ότι θα είναι είτε η κορύφωση των σειρών του "Mandoverse" ή γενικότερα της ιστορίας που ξεκίνησε η "Ahsoka". 

Λίγο καιρό μετά το φινάλε της 1ης σεζόν του Star Wars: Ahsoka, η πρωταγωνίστρια, Rosario Dawson είχε αναφέρει σε συνέντευξή της ότι υπάρχει ένα προσχέδιο για μια 2η σεζόν, αν και τότε ήταν κάτι που μάλλον δεν είχε οριστικοποιηθεί. Και ο Filoni είχε αναφερθεί με μπόλικη ασάφεια στο τι θα γινόταν αν υπήρχε μια 2η σεζόν σε συνέντευξή του στο Vanity Fair. 

Εφόσον η 2η σεζόν της Ahsoka βρίσκεται στα σκαριά και θα τη δούμε κάποια στιγμή στις οθόνες μας, μένει να μάθουμε και τι θα γίνει με τον χαρακτήρα του Baylan Skoll, λόγω του αιφνίδιου θανάτου του ηθοποιού Ray Stevenson, ο οποίος έφυγε από τη ζωή λίγο καιρό πριν κάνει πρεμιέρα η σειρά. 

Τις εντυπώσεις μας από την 1η σεζόν της Ahsoka θα βρείτε πατώντας εδώ

Στην 1η σεζόν έπαιξαν οι εξής ηθοποιοί: Rosario Dawson ως Ahsoka Tano, Eman Esfandi ως Ezra Bridger, ο Lars Mikkelsen ως Grand Admiral Thrawn, η Natasha Liu Bordizzo ως Sabine Wren και η Mary Elizabeth Winstead ως Hera Syndulla. Ο David Tennant δανείζει τη φωνή του στον Huyang, ενώ συμμετέχουν επίσης οι Ray Stevenson ως Baylan Skoll, Ivanna Sakhno ως Shin Hati και ο Hayden Christensen ως Anakin Skywalker.