Star Wars: Μάθαμε τον τίτλο της ταινίας του Mandalorian μαζί με μια πρώτη εικόνα!

Αλλά και ποιος θα τη σκηνοθετήσει τελικά
09 Ιανουαρίου 2024 19:17
Star Wars: Μάθαμε τον τίτλο της ταινίας του Mandalorian μαζί με μια πρώτη εικόνα!

Συναρπαστικά νέα από το σύμπαν του Star Wars επιφύλασσε σήμερα η Lucasfilm και συγκεκριμένα για την "Mandoverse" ταινία με τους Din Djarin του Pedro Pascal και τον Grogu (Baby Yoda). 

Μέσα από την επίσημη ανακοίνωση στο StarWars.com έγινε γνωστό ότι η ταινία θα φέρει τον τίτλο "The Mandalorian & Grogu", η οποία θα συνεχίσει την ιστορία του "Mando" και του μαθητευόμενού του πλέον λιλιπούτειου Grogu, η οποία ξεκίνησε πριν από 5 χρόνια με τη σειρά "The Mandalorian' στο Disney Plus.

Τη σκηνοθεσία μάλιστα της ταινίας αναλαμβάνει ο Jon Favreau των "Iron Man" και 'The Lion King' remake, ο οποίος είχε ηγηθεί άλλωστε την δημιουργία αυτού του υποσύμπαντος του Star Wars μαζί με τον Dave Filoni. Μάλιστα έγινε γνωστό ότι η παραγωγή της θα ξεκινήσει εντός του 2024, ενώ δόθηκε στη δημοσιότητα και μια πρώτη εικόνα από την ταινία, έστω και σε μορφή concept art, με τον Din Djarin και τον Grogu να διαφεύγουν από ένα διαστημόπλοιο που εκρήγνυται. "Μου άρεσε πάντα να αφηγούμαι ιστορίες που διαδραματίζονται στον πλούσιο κόσμο που δημιούργησε ο George Lucas", δήλωσε ο Favreau. "Η προοπτική του να φέρουμε τον Mandalorian και τον μαθητευόμενό του Grogu στη μεγάλη οθόνη είναι άκρως συναρπαστική".

Δείτε την πρώτη concept art εικόνα από το Mandalorian & Grogu

Δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα αν η 4η σεζόν του The Mandalorian έχει πρακτικά μεταμορφωθεί στο κινηματογραφικό project που ονομάζεται "The Mandalorian & Grogu" και είναι κάτι που μένει να ξεκαθαριστεί. Το ανακοινωθέν της εταιρίας όμως αφήνει να εννοηθεί πως θα υπάρξει και μια ακόμη "Mandoverse" ταινία δια χειρός Dave Filoni, η οποία εκείνη μάλλον θα είναι αυτή που θα κορυφώσει την ιστορία των σειρών του Disney Plus ή την ιστορία που ξεκίνησε το "Ahsoka". 

Παράλληλα, υπήρξε η διαβεβαίωση ότι το The Mandalorian & Grogu θα ηγηθεί της προσπάθειας της Lucasfilm να επαναφέρει το σύμπαν του Star Wars στο σινεμά, με ένα πρόγραμμα κυκλοφοριών που περιλαμβάνει την ταινία "Star Wars: New Jedi Order" της Sharmeen Obaid-Chinoy, του "First Jedi" του James Mangold και του Dave Filoni. Σε εκείνο το σημείο μάλιστα αποκάλυψε ότι η 2η σεζόν της"Ahsoka" βρίσκεται στα σκαριά.