Ahsoka 2η σεζόν: Νέα σημαντική πληροφορία για το ενδεχόμενο συνέχειας της Star Wars σειράς

Τι ετοιμάζει ο Dave Filoni;
22 Νοεμβρίου 2023 13:49
Ahsoka 2η σεζόν: Νέα σημαντική πληροφορία για το ενδεχόμενο συνέχειας της Star Wars σειράς

Στο ειδικό αφιέρωμα του Vanity Fair στον Dave Filoni και το σύμπαν του Star Wars, όπου μάθαμε πως ο δημιουργός των "The Clone Wars" και "Ahsoka" είναι το νέο δημιουργικό αφεντικό της Lucasfilm, υπήρξαν κι άλλες σημαντικές πληροφορίες. 

Ανάμεσα στο άρθρο υπάρχουν και δηλώσεις τόσο του δημιουργού όσο και των ηθοποιών για το ενδεχόμενο μιας 2ης σεζόν. Το 8ο και τελευταίο επεισόδιο της "Ahsoka" άφησε φυσικά ανοιχτή την πόρτα για μια συνέχεια της και το ενδεχόμενο μιας 2ης σεζόν πέρασε από τις σκέψεις της Lucasfilm μετά τα κατά συντριπτική πλειοψηφία θετικά σχόλια που έλαβε. Χάρις τη νέα του θέση στη Lucasfilm, ο Filoni μπορεί να επιβλέπει από την πρώτη στιγμή όλα τα projects στο σύμπαν του Star Wars, να βοηθάει τους δημιουργούς που θα αναλαμβάνουν τα projects αλλά και να αναπτύσσει τα δικά του, που προς το παρόν σίγουρα είναι η "Mandoverse" ταινία. 

Το άτομο που αποκάλυψε έμμεσα ότι ήδη έχει σχεδιαστεί η 2η σεζόν της Ahsoka είναι η ίδια η Ahsoka, δηλαδή η ηθοποιός της Rosario Dawson. Σε δήλωσή της στο ένθετο του Vanity Fair είπε χαρακτηριστικά: 

"Θέλω να πω, δεν έχουν πει τίποτα επίσημα, αλλά θυμάμαι όταν ήμασταν στο Star Wars Celebration στο Λονδίνο και έλεγαν: "Θα δώσουμε στον Ντέιβ μια ταινία!". Κι εγώ έλεγα: "Νομίζω ότι αυτό σημαίνει ότι πιθανότατα θα έχουμε και 2η σεζόν". Εδώ και λίγο καιρό, και ειδικά τώρα με την απεργία και όλα αυτά, κανείς δεν μπορεί να πει τίποτα. Αλλά είπε ότι δούλευε πάνω σε ένα προσχέδιο. Οπότε, θα δούμε".

Επομένως, ο Filoni φαίνεται πως έχει ήδη προσχεδιάσει πως θα είναι η 2η σεζόν αλλά εκείνον τον καιρό που έγινε και η συνέντευξη, δεν είχε τελειώσει η απεργία των σεναριογράφων και ηθοποιών. Με αυτή την κρίση να έχει περάσει, ίσως και να υπάρξουν ανακοινώσεις για τη συνέχεια της Ahsoka, ενδεχομένως από αρχές του 2024. Τα λόγια πάντως της Dawson είναι μια θετική ένδειξη. 

Για το ενδεχόμενο αυτό το ευρύτερο σύμπαν που έδειξε η σειρά στο φινάλε να παίξει ρόλο σε μια 2η σεζόν ή στην Mandoverse ταινία, ο Filoni είπε τα εξής: 

Στήνω αυτό που φαίνεται να είναι μια ευρύτερη σύγκρουση με τα Αυτοκρατορικά απομεινάρια. Αυτή η σύγκρουση δεν μπορεί απλώς να αντικατοπτρίζει ό,τι έχουμε δει στο παρελθόν. Πρέπει να πάρει μια διαφορετική μορφή. Δεν μπορεί να είναι απλώς η Αυτοκρατορία εναντίον αυτού που μοιάζει με την Επανάσταση ή ακόμη και με τη Republic. Πρέπει να είναι διαφορετική οπτικά".

Τις εντυπώσεις μας από την 1η σεζόν της Ahsoka θα βρείτε πατώντας εδώ

Στην 1η σεζόν έπαιξαν οι εξής ηθοποιοί:  Rosario Dawson ως Ahsoka Tano, Eman Esfandi ως Ezra Bridger, ο Lars Mikkelsen ως Grand Admiral Thrawn, η Natasha Liu Bordizzo ως Sabine Wren και η Mary Elizabeth Winstead ως Hera Syndulla. Ο David Tennant δανείζει τη φωνή του στον Huyang, ενώ συμμετέχουν επίσης οι Ray Stevenson ως Baylan Skoll, Ivanna Sakhno ως Shin Hati και ο Hayden Christensen ως Anakin Skywalker.