Μάθαμε πότε θα κυκλοφορήσουν τα Toy Story 5 και Mandalorian & Grogu

Καθυστερεί όμως η live-action ταινία της Moana
06 Απριλίου 2024 16:44
Μάθαμε πότε θα κυκλοφορήσουν τα Toy Story 5 και Mandalorian & Grogu

Η Disney αποκάλυψε τις ημερομηνίες μερικών εκ των πιο σημαντικών μελλοντικών ταινιών της. Αναλυτικότερα, η εταιρία είπε και επίσημα πότε ακριβώς θα δείτε στους κινηματογράφους τα Toy Story 5, Mandalorian & Grogu και Tron: Ares. Ωστόσο, εκτός από αυτά τα ευχάριστα νέα μάθαμε ότι η live-action ταινία της Moana θα καθυστερήσει για έναν ολόκληρο χρόνο.

Αρχικά, η Disney δήλωσε ότι η ταινία του Mandalorian θα παίξει στους κινηματογράφους στις 22 Μαΐου του 2026, οπότε θα χρειαστεί να οπλιστείτε με αρκετή υπομονή για τουλάχιστον 2 χρόνια. Στη συνέχεια, μάθαμε ότι έναν μήνα μετά, δηλαδή στις 19 Ιουνίου του 2026 θα κάνει πρεμιέρα η 5η ταινία του Toy Story.

Από την άλλη, το Tron: Ares που τόσο πολύ περιμένει ο κόσμος, θα παίξει στους κινηματογράφους στις 20 Οκτωβρίου του 2025, ενώ το Nightbitch με την Amy Adams θα το δείτε στις 6 Δεκεμβρίου του 2024. Αξίζει να αναφερθεί, ότι η live-action ταινία της Moana ήταν να παίξει στους κινηματογράφους στις 27 Ιουνίου του 2025, αλλά πλέον αναμένεται στις 10 Ιουλίου του 2026.

Από το Toy Story 5 το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι "έρχεται" και πως τόσο ο Tim Allen όσο και ο Tom Hanks θα επιστρέψουν στους ρόλους των Buzz Lightyear και Woody. Όσον αφορά την ταινία του Mandalorian ξέρουμε ότι ο Jon Favreau θα καθίσει στη σκηνοθετική καρέκλα και θα είναι κιόλας η πρώτη κινηματογραφική ταινία Star Wars μετά το Episode IX: The Rise of Skywalker του 2019.

Τώρα, για το Tron: Ares ακούγεται ότι σε αντίθεση με τις δύο προηγούμενες ταινίες που λάμβαναν χώρα κυρίως στον ψηφιακό κόσμο, η νέα ταινία θα εστιάζει στον ερχομό μιας ΑΙ που περνάει στον ανθρώπινο κόσμο, ο οποίος δεν είναι έτοιμος για αυτού του είδους την πρώτη επαφή. Λέγεται ότι ο Jared Leto θα υποδυθεί το Ares, την ενσάρκωση αυτής της τεχνητής νοημοσύνης. Ο Evan Peters (Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story) θα βρίσκεται και αυτός στο cast.

Όσον αφορά το Moana 2, που είναι ένα από τα μεγαλύτερα χαρτιά της εταιρίας για φέτος, θα έρθει στις 27 Νοεμβρίου και θα το σκηνοθετήσει ο Dave Derrick Jr. με μουσική των βραβευμένων Abigail Barlow και Emily Bear, της υποψήφιας για Grammy ,Opetaia Foa'i και του τρεις φορές βραβευμένου με Grammy, Mark Mancina.