ΦΗΜΗ: Έρχεται Mandalorian παιχνίδι από τους δημιουργούς των Star Wars Jedi

Η Respawn Entertainment έχει πάρει φόρα στο σύμπαν του Star Wars
16 Φεβρουαρίου 2024 19:48
ΦΗΜΗ: Έρχεται Mandalorian παιχνίδι από τους δημιουργούς των Star Wars Jedi

Μια νέα φήμη κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στα σοκάκια του διαδικτύου και των social media πως η Respawn Entertainment ετοιμάζει ένα Star Wars παιχνίδι βασισμένο στη σειρά "The Mandalorian".

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταφέρει αποκλειστικά το έγκυρο Insider Gaming οι δημιουργοί των πολυβραβευμένων Star Wars Jedi: Fallen Order και Star Wars Jedi: Survivor ετοιμάζουν αυτό το Mandalorian παιχνίδι, το οποίο μάλιστα θα είναι first person shooter και όχι third person, όπως μας έχει συνηθίσει στα προηγούμενα Star Wars παιχνίδια της. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο παίκτης θα αναλάβει τον ρόλο ενός Mandalorian, που δεν διευκρινίζεται η ταυτότητά του επομένως ίσως να μην είναι καν ο Din Djarin που αγαπήθηκε στην ομώνυμη σειρά του Disney+ και θα διαδραματίζεται στην περίοδο της κυριαρχίας της Galactic Empire σε όλον τον γαλαξία. 

Επομένως θα μιλάμε για την εποχή πριν το "Episode VI: Return of the Jedi" και σκοπός του παίκτη θα είναι να συλλαμβάνει τους επικηρυγμένους του γαλαξία ζωντανούς ή νεκρούς όντας ένας διαβόητος bounty hunter (κυνηγός επικυρηγμένων). 

Σε αυτό το project της Respawn είχε αναφερθεί ο Jeff Grubb του VentureBeat πριν από καιρό αν και τότε δεν είναι αποκαλύψει ότι πρόκειται για Star Wars παιχνίδι μέχρι πρότινος. Είχε αποκαλύψει ότι στο τιμόνι του Mandalorian παιχνιδιού ήταν ο Mohammad Alavi, creative director της Respawn, ο οποίος έχει αποχωρήσει από το στούντιο. 

Ο τίτλος θα εστιάζει στο στυλάτο gameplay και την κινητικότητα του Mandalorian, στην οποία βασικό στοιχείο θα είναι το jetpack του, το οποίο θα επιτρέπει διάφορες κινήσεις στο χώρο όπως οριζόντιο dashing, κάθετο άλμα, και μια κίνηση που θα θυμίζει το boost gliding του Apex Legends. Όντας ένας Mandalorian το γνωστό οπλοστάσιό του θα κάνει την εμφάνισή του όπως wrist rockets, grapple hook, visor targeting και πολλά ακόμη.

Από διάφορες πηγές περιγράφεται ως ένα "very fast-paced", δηλαδή παιχνίδι με φρενήρη ρυθμό που θα ανταμείβει τους παίκτες που παίζουν με στιλ καθώς το health bar του χαρακτήρα πχ θα γεμίζει ξανά με τα επιτυχημένα kills. Επίσης λόγω της φύσης αυτής δε θα είναι μια open-world εμπειρία αλλά μια πιο γραμμική, ενώ δεν έχει ξεκαθαριστεί αν θα έχει multiplayer. Μάθαμε επίσης ότι βρίσκεται σε αρχικά στάδια ανάπτυξης και απέχει στην καλύτερη περίπτωση ένα με δύο χρόνια πριν αποκαλυφθεί. 

Την ίδια ώρα να αναφέρουμε ότι η Ubisoft ετοιμάζει το πρώτο open-world παιχνίδι του σύμπαντος, το Star Wars: Outlaws, το οποίο αναμένεται στα τέλη του 2024, ενώ η Quantic Dream των Beyond: Two Souls και Detroit: Become Human, ετοιμάζει το Star Wars: Eclipse