Sex Education: Το “χάος” μετά την 4η σεζόν – Μάλλον θα αποχωρήσει ακόμη μία πρωταγωνίστρια

“Παίζουμε αυτούς τους 17χρονους και είμαστε όλοι τώρα 30 χρονών”
14 Φεβρουαρίου 2023 15:22
Sex Education: Το “χάος” μετά την 4η σεζόν – Μάλλον θα αποχωρήσει ακόμη μία πρωταγωνίστρια

Η 4η σεζόν του Sex Education βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη και παρόλο που οι fans περιμένουν μανιωδώς το πρώτο επίσημο trailer από το Netflix, ήρθε στη δημοσιότητα μια δυσάρεστη είδηση. Ο λόγος έχει να κάνει για ακόμη μια πιθανή αποχώρηση από το σόου.

Πιο συγκεκριμένα, φαίνεται ότι μάλλον και η Emma Mackey, η οποία υποδύεται την Maeve στη σειρά, θα αποχωρήσει από το σόου, μετά την 4η σεζόν. Αυτό αφήνει να εννοηθεί τουλάχιστον μέσα από μία νέα συνέντευξη που έδωσε στο Total Film-gamesradar. Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ, ότι η Mackey παίζει αυτόν τον ρόλο από τα πρώτα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς.

Είναι δύσκολο και διαφορετικό όταν υποδύεσαι έναν χαρακτήρα, που είναι κάπως κολλημένος στο χρόνο. Ξέρεις, παίζουμε αυτούς τους 17χρονους και είμαστε σχεδόν όλοι τώρα 30 χρονών. Είναι λίγο περίεργο. Ήταν ευλογία όλο αυτό όταν ξεκινήσαμε και μας έδωσε πολλές διαφορετικές ευκαιρίες, αλλά είναι κάτι από το οποίο θέλω να αποχωρήσω χαρούμενη και να το προστατεύσω. Να απολαύσω την εποχή που υπήρχε.

Πρέπει να μείνει μόνο του τώρα νομίζω. Μπορούμε όλοι να προχωρήσουμε και να πάρουμε όλα αυτά που μας έμαθε το Sex Education γιατί ήταν ένα σχολείο, κυριολεκτικά για όλους μας. Νομίζω μας έκανε πιο δυνατούς.

Η επίσημη σύνοψη του Sex Education Season 4:

Μετά το κλείσιμο του Moordale Secondary, ο Otis και ο Eric βρίσκονται πλέον στο Cavendish Sixth Form College. Ο Otis είναι πολύ νευρικός για τη δημιουργία της νέας του «κλινικής», ενώ ο Eric προσεύχεται να μην γίνουν ξανά οι losers του πανεπιστημίου. Οι μαθητές του Moordale νόμιζαν ότι ήταν προοδευτικοί, αλλά αυτό το νέο κολέγιο είναι σε άλλο επίπεδο.

Στις ΗΠΑ, η Maeve ζει το όνειρό της στο διάσημο Πανεπιστήμιο Wallace, διδάσκεται από τον συγγραφέα Thomas Molloy. Ο Otis την κυνηγάει, ενώ προσαρμόζεται στο να μην είναι μόνος στο σπίτι ή ο μόνος ψυχολόγος στην πανεπιστημιούπολη.

Αυτό είναι ολόκληρο το cast με παλιούς και νέους ηθοποιούς:

Το Cast του Sex Education 4 απαρτίζεται πλέον από τους Asa Butterfield, Gillian Anderson, Ncuti Gatwa, Aimee-Lou Wood, Emma Mackey, Connor Swindells, Kedar Williams-Stirling, Mimi Keene, George Robinson, Chinenye Ezeudu, Dua Saleh, Alistair Petrie και Samantha Spiro.

Ανάμεσα στις σημαντικές απώλειες του cast είναι οι Tanya Reynolds και Patricia Alison που παίζουν τις Lily και Ola αντίστοιχα, η Simone Ashley που έπαιζε την Olivia και πλέον είναι τακτικό μέλος του 'Bridgerton', καθώς και η νεότερη απώλεια, αυτήν της Rakhee Thakrar, που έπαιζε την καθηγήτρια Emily Sands.

Sex Education Σεζόν 4: Ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο αποχωρεί από τη σειρά (ΦΩΤΟ)

Ένα σημαντικό πρόσωπο θα αποχωρήσει από τη σειρά μετά την 4η σεζόν. Αναλυτικότερα, ο Ncuti Gatwa, ο οποίος υποδύεται τον Eric Effiong ανέβασε πρόσφατα μια φωτογραφία στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram και αφήνει να εννοηθεί ότι η 4η σεζόν θα είναι και η τελευταία του. Περισσότερα γι’ αυτό μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.