Αυτή η σειρά έριξε το Dear Child από την κορυφή του Netflix στην Ελλάδα

Δείτε το top 10
25 Σεπτεμβρίου 2023 13:19
Αυτή η σειρά έριξε το Dear Child από την κορυφή του Netflix στην Ελλάδα

Το Netflix έφερε νέο περιεχόμενο στην πλατφόρμα του την περασμένη εβδομάδα και αυτό είχε ως αποτέλεσμα το top 10 με τις δημοφιλέστερες σειρές της πλατφόρμες να αλλάξει. Πιο συγκεκριμένα, το Dear Child βρισκόταν στη νούμερο 1 θέση, την οποία είχε πάρει από το One Piece, αλλά τώρα έπεσε, και τη θέση του έχει πάρει η τελευταία σεζόν του Sex Education.

Ναι, το Sex Education επέστρεψε πριν από μερικές ημέρες και πλέον έχει την πρωτιά του top 10 στην Ελλάδα, με το Dear Child και το One Piece να βρίσκονται στην 2η και 3η θέση αντίστοιχα. Συνεχίζοντας, την πεντάδα κλείνουν τα Burning Body και Surviving Summer.

Στην 6η θέση βρίσκεται το Song of the Bandits, στην 7η το Murdaugh Murders: A Southern Scandal, στην 8η τα νέα επεισόδια του Virgin River, στην 9η θέση το Who is Erin Carter? και τελευταίο στα charts έχουμε το Thursday’s Widows.

Οι δημοφιλέστερες σειρές στο Netflix στην Ελλάδα:

  1. Sex Education
  2. Dear Child
  3. One Piece
  4. Burning Body
  5. Surviving Summer
  6. Song of the Bandits
  7. Murdaugh Murders: A Southern Scandal
  8. Virgin River
  9. Who is Erin Carter?
  10. Thursday’s Widows

Λίγα λόγια για την 4η σεζόν του Sex Education:

Η πλοκή της 4ης σεζόν αναφέρει τα εξής: "Μετά το κλείσιμο του Moordale Secondary, ο Otis και ο Eric βρίσκονται πλέον στο Cavendish Sixth Form College. Ο Otis είναι πολύ νευρικός για τη δημιουργία της νέας του «κλινικής», ενώ ο Eric προσεύχεται να μην γίνουν ξανά οι losers του πανεπιστημίου.

Οι μαθητές του Moordale νόμιζαν ότι ήταν προοδευτικοί, αλλά αυτό το νέο κολέγιο είναι σε άλλο επίπεδο. Στις ΗΠΑ, η Maeve ζει το όνειρό της στο διάσημο Πανεπιστήμιο Wallace, διδάσκεται από τον συγγραφέα Thomas Molloy. Ο Otis την κυνηγάει, ενώ προσαρμόζεται στο να μην είναι μόνος στο σπίτι ή ο μόνος ψυχολόγος στην πανεπιστημιούπολη."

Από την 4η σεζόν λείπουν αρκετά γνώριμα πρόσωπα, ενώ βρίσκονται και κάποια νέα που παίζουν σημαντικό ρόλο στην πλοκή. Ο Otis του Asa Butterfield επιστρέψει κανονικά, ο Eric του Ncuti Gatwa επίσης, ενώ παίζουν και οι Gillian Anderson, Aimee-Lou Wood, Emma Mackey, Connor Swindells, Kedar Williams-Stirling, Mimi Keene, George Robinson, Chinenye Ezeudu, Dua Saleh, Alistair Petrie και Samantha Spiro. Ανάμεσα στις σημαντικές απώλειες του cast είναι οι Tanya Reynolds και Patricia Alison που παίζουν τις Lily και Ola αντίστοιχα, η Simone Ashley που έπαιζε την Olivia και πλέον είναι τακτικό μέλος του 'Bridgerton', καθώς και η νεότερη απώλεια, αυτήν της Rakhee Thakrar, που έπαιζε την καθηγήτρια Emily Sands.

Η 4η σεζόν του Sex Education (Σεξουαλική Αγωγή) παίζει τώρα μέσα από το Netflix.