Το εμβληματικό σπίτι του Otis από το Sex Education βγαίνει προς πώληση – Το ποσό που ζητάει ο ιδιοκτήτης του

Όχι, δεν είναι φθηνό…
01 Οκτωβρίου 2023 19:26
Το εμβληματικό σπίτι του Otis από το Sex Education βγαίνει προς πώληση – Το ποσό που ζητάει ο ιδιοκτήτης του

Οι fans του Sex Education του Netflix έχουν πλέον τη δυνατότητα -αν διαθέτουν τα χρήματα- να αγοράσουν το εμβληματικό σπίτι του Otis και της μητέρας του. Όπως μαθαίνουμε από το BBC, το σπίτι της σειράς βγαίνει προς πώληση για 1.8 εκατομμύρια δολάρια. Ναι, καλά διαβάσατε.

Το πολυτελές σπίτι διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια, τρία μπάνια, έχει τρεις ορόφους και βγαίνει προς πώληση από το Knight Frank. Το σπίτι βρίσκεται στο Bristol της Αγγλίας. Σύμφωνα με την αγγελία, το σπίτι έχει μια εκπληκτική θέα που κόβει την ανάσα από το φαράγγι Wye.

Επιπροσθέτως, το σπίτι έχει βεράντες και μπαλκόνια, αλλά και ένα μεγάλο μονοπάτι που καταλήγει στον ποταμό. Είναι νορβηγικού design και έχει ανακαινιστεί πλήρως όταν αγοράστηκε από τον τωρινό ιδιοκτήτη του το 2002. Επίσης, έξω από το σπίτι υπάρχει μία τεράστια έκταση με γκαζόν και ένα παλιό περιβόλι, καθώς και δύο θερμοκήπια.

Δείτε φωτογραφίες από το πώς είναι το σπίτι σήμερα:

Πρόσφατα έφτασε η τελευταία σεζόν του Sex Education στο Netflix και παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε την πλοκή, σε περίπτωση που δεν την έχετε παρακολουθήσει ακόμα:

Μετά το κλείσιμο του Moordale Secondary, ο Otis και ο Eric βρίσκονται πλέον στο Cavendish Sixth Form College. Ο Otis είναι πολύ νευρικός για τη δημιουργία της νέας του «κλινικής», ενώ ο Eric προσεύχεται να μην γίνουν ξανά οι losers του πανεπιστημίου.

Οι μαθητές του Moordale νόμιζαν ότι ήταν προοδευτικοί, αλλά αυτό το νέο κολέγιο είναι σε άλλο επίπεδο. Στις ΗΠΑ, η Maeve ζει το όνειρό της στο διάσημο Πανεπιστήμιο Wallace, διδάσκεται από τον συγγραφέα Thomas Molloy. Ο Otis την κυνηγάει, ενώ προσαρμόζεται στο να μην είναι μόνος στο σπίτι ή ο μόνος ψυχολόγος στην πανεπιστημιούπολη."

Από την 4η σεζόν  λείπουν αρκετά γνώριμα πρόσωπα. Ο Otis του Asa Butterfield θα επιστρέψει κανονικά, ο Eric του Ncuti Gatwa επίσης, ενώ θα δείτε και τους Gillian Anderson, Aimee-Lou Wood, Emma Mackey, Connor Swindells, Kedar Williams-Stirling, Mimi Keene, George Robinson, Chinenye Ezeudu, Dua Saleh, Alistair Petrie και Samantha Spiro. Ανάμεσα στις σημαντικές απώλειες του cast είναι οι Tanya Reynolds και Patricia Alison που παίζουν τις Lily και Ola αντίστοιχα, η Simone Ashley που έπαιζε την Olivia και πλέον είναι τακτικό μέλος του 'Bridgerton', καθώς και η νεότερη απώλεια, αυτήν της Rakhee Thakrar, που έπαιζε την καθηγήτρια Emily Sands.

Η 4η σεζόν του Sex Education (Σεξουαλική Αγωγή) παίζει τώρα μέσα από το Netflix.