Πότε παίζει η τελευταία σεζόν του Sex Education και πόσα επεισόδια θα έχει;

Η επιτυχημένη σειρά θα σας αποχαιρετήσει για πάντα σε λίγες μέρες
16 Σεπτεμβρίου 2023 15:10
Πότε παίζει η τελευταία σεζόν του Sex Education και πόσα επεισόδια θα έχει;

Πολύ σύντομα θα χρειαστεί να πιάσετε τα χαρτομάντηλα γιατί πρόκειται να αποχαιρετήσετε μια και για πάντα την επιτυχημένη σειρά Sex Education. Το Netflix συνεχίζει να προωθεί τη σειρά και είχε δηλώσει παλιότερα ότι θα υπάρξουν πολλά κλάματα στον 4ο και τελευταίο κύκλο.

Αν αναρωτιέστε, όμως, πότε θα κάνει πρεμιέρα το τελευταίο κεφάλαιο του Sex Education, τότε να σας πούμε ότι η πρεμιέρα θα γίνει στις 21 Σεπτεμβρίου με όλα τα επεισόδια να γίνονται απευθείας διαθέσιμα στην υπηρεσία. Εάν το Netflix συνεχίζει να προσθέτει το πρωί το περιεχόμενό του, τότε θα βρείτε τα νέα επεισόδια περίπου στις 10:00 ώρα Ελλάδος.

Επιπροσθέτως, εάν αναρωτιέστε από πόσα επεισόδια θα αποτελείται η τελευταία σεζόν, τότε να σας πούμε ότι έχει επιβεβαιωθεί ότι θα είναι 8 στον αριθμό, όσα ακριβώς είχε και η 3η σεζόν.

Η πλοκή της 4ης σεζόν αναφέρει τα εξής:

Μετά το κλείσιμο του Moordale Secondary, ο Otis και ο Eric βρίσκονται πλέον στο Cavendish Sixth Form College. Ο Otis είναι πολύ νευρικός για τη δημιουργία της νέας του «κλινικής», ενώ ο Eric προσεύχεται να μην γίνουν ξανά οι losers του πανεπιστημίου. Οι μαθητές του Moordale νόμιζαν ότι ήταν προοδευτικοί, αλλά αυτό το νέο κολέγιο είναι σε άλλο επίπεδο. Στις ΗΠΑ, η Maeve ζει το όνειρό της στο διάσημο Πανεπιστήμιο Wallace, διδάσκεται από τον συγγραφέα Thomas Molloy. Ο Otis την κυνηγάει, ενώ προσαρμόζεται στο να μην είναι μόνος στο σπίτι ή ο μόνος ψυχολόγος στην πανεπιστημιούπολη.

Από την 4η σεζόν θα λείπουν αρκετά γνώριμα πρόσωπα, ενώ θα δείτε και κάποια νέα που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην πλοκή. Ο Otis του Asa Butterfield θα επιστρέψει κανονικά, ο Eric του Ncuti Gatwa επίσης, ενώ θα δείτε και τους Gillian Anderson, Aimee-Lou Wood, Emma Mackey, Connor Swindells, Kedar Williams-Stirling, Mimi Keene, George Robinson, Chinenye Ezeudu, Dua Saleh, Alistair Petrie και Samantha Spiro. Ανάμεσα στις σημαντικές απώλειες του cast είναι οι Tanya Reynolds και Patricia Alison που παίζουν τις Lily και Ola αντίστοιχα, η Simone Ashley που έπαιζε την Olivia και πλέον είναι τακτικό μέλος του 'Bridgerton', καθώς και η νεότερη απώλεια, αυτήν της Rakhee Thakrar, που έπαιζε την καθηγήτρια Emily Sands.

Μπορεί το κεντρικό κεφάλαιο να ολοκληρώνεται μέσα στον Σεπτέμβριο, ωστόσο, η δημιουργός της σειράς, Laurie Nunn, είχε αφήσει παλιότερα να εννοηθεί ότι αυτό το σύμπαν ίσως συνεχίσει με κάποια άλλη spin-off σειρά.

Η τελευταία σεζόν του Sex Education θα παίξει αποκλειστικά στο Netflix στις 21 Σεπτεμβρίου.