Μπορεί να έρθει spin-off σειρά για το Sex Education

Μετά το φινάλε της κεντρικής σειράς
12 Αυγούστου 2023 12:01
Μπορεί να έρθει spin-off σειρά για το Sex Education

Στις 21 Σεπτεμβρίου πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στο Netflix η 4η και τελευταία σεζόν του Sex Education. Μετά από πολλά χρόνια, η πολύ επιτυχημένη σειρά της streaming υπηρεσίας πρόκειται να ρίξει αυλαία, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι το franchise θα τελειώσει ολοκληρωτικά.

Και αυτό γιατί όπως επισήμανε η δημιουργός της σειράς, Laurie Nunn, ο κόσμος του Moordale και του Sex Education έχει πολλά ακόμα να δώσει, αν και δεν επιβεβαίωσε αν όντως θα υπάρξει μια spin-off σειρά ή κάποια ταινία. Η δημιουργός μίλησε για την 4η σεζόν του Sex Education στο TUDUM σημειώνοντας ότι μετά την πρεμιέρα του σόου θα κάνει ένα μεγάλο διάλλειμα.

Σίγουρα θα κάνω ένα διάλλειμα και σκέφτομαι και άλλα πράγματα. Αλλά το Moordale είναι ένας πραγματικά πλούσιος κόσμος και το να γράφεις για έφηβους είναι πάντα πολύ διασκεδαστικό. Έτσι, νομίζω ότι υπάρχει πάντα η δυνατότητα να εξερευνηθούν περισσότερα σε αυτόν τον κόσμο.

Παρόλο που δεν αποκάλυψε τι εννοεί με τις παραπάνω δηλώσεις, φαίνεται ότι άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο και για κάτι άλλο στο μέλλον, εκτός από την κεντρική σειρά.

Από την 4η σεζόν θα λείπουν αρκετά γνώριμα πρόσωπα, ενώ θα δείτε και κάποια νέα που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην πλοκή. Ο Otis του Asa Butterfield θα επιστρέψει κανονικά, ο Eric του Ncuti Gatwa επίσης, ενώ θα δείτε και τους Gillian Anderson, Aimee-Lou Wood, Emma Mackey, Connor Swindells, Kedar Williams-Stirling, Mimi Keene, George Robinson, Chinenye Ezeudu, Dua Saleh, Alistair Petrie και Samantha Spiro. Ανάμεσα στις σημαντικές απώλειες του cast είναι οι Tanya Reynolds και Patricia Alison που παίζουν τις Lily και Ola αντίστοιχα, η Simone Ashley που έπαιζε την Olivia και πλέον είναι τακτικό μέλος του 'Bridgerton', καθώς και η νεότερη απώλεια, αυτήν της Rakhee Thakrar, που έπαιζε την καθηγήτρια Emily Sands.

Η πλοκή της 4ης σεζόν αναφέρει τα εξής:

Μετά το κλείσιμο του Moordale Secondary, ο Otis και ο Eric βρίσκονται πλέον στο Cavendish Sixth Form College. Ο Otis είναι πολύ νευρικός για τη δημιουργία της νέας του «κλινικής», ενώ ο Eric προσεύχεται να μην γίνουν ξανά οι losers του πανεπιστημίου. Οι μαθητές του Moordale νόμιζαν ότι ήταν προοδευτικοί, αλλά αυτό το νέο κολέγιο είναι σε άλλο επίπεδο. Στις ΗΠΑ, η Maeve ζει το όνειρό της στο διάσημο Πανεπιστήμιο Wallace, διδάσκεται από τον συγγραφέα Thomas Molloy. Ο Otis την κυνηγάει, ενώ προσαρμόζεται στο να μην είναι μόνος στο σπίτι ή ο μόνος ψυχολόγος στην πανεπιστημιούπολη.

Η τελευταία σεζόν του Sex Education θα παίξει αποκλειστικά στο Netflix στις 21 Σεπτεμβρίου.