Sex Education Σεζόν 4: Ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο αποχωρεί από τη σειρά (ΦΩΤΟ)

Δε θα τον δείτε στην 5η σεζόν όταν έρθει…
10 Φεβρουαρίου 2023 00:25
Sex Education Σεζόν 4: Ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο αποχωρεί από τη σειρά (ΦΩΤΟ)

Η 4η σεζόν του Sex Education βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη και παρόλο που οι fans περιμένουν μανιωδώς το πρώτο επίσημο trailer από το Netflix, ήρθε στη δημοσιότητα μια δυσάρεστη είδηση. Πιο συγκεκριμένα, θα πρέπει να προετοιμαστείτε για ακόμη μια αποχώρηση, αυτή τη φορά ενός πρωταγωνιστή.

Αναλυτικότερα, ο Ncuti Gatwa, ο οποίος υποδύεται τον Eric Effiong ανέβασε μια φωτογραφία στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram και αφήνει να εννοηθεί ότι η 4η σεζόν θα είναι και η τελευταία του. Εκείνος, ανέβασε ένα story και μία φωτογραφία με τις λεζάντες να γράφουν: Τελευταία μέρα, τελευταία φορά. Ευχαριστώ πολύ για όλα τα μαθήματα και για όλη τη δύναμη που μου χαρίσατε. Αντίο για πάντα (αναφέρεται στον Eric), σε ευχαριστώ για όλα όσα μου έμαθες.

Δείτε το story και το post του Ncuti Gatwa

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ncuti Gatwa (@ncutigatwa)

Όπως φαίνεται, τα γυρίσματα της σειράς είναι πολύ κοντά στο να ολοκληρωθούν και κατά πάσα πιθανότητα θα δείτε τη νέα σεζόν μέσα στο 2023. Έτσι, όπως όλα δείχνουν, δε θα δείτε τον Eric στην 5η σεζόν (αν και όποτε έρθει αυτή).

Η επίσημη σύνοψη του Sex Education Season 4:

Μετά το κλείσιμο του Moordale Secondary, ο Otis και ο Eric βρίσκονται πλέον στο Cavendish Sixth Form College. Ο Otis είναι πολύ νευρικός για τη δημιουργία της νέας του «κλινικής», ενώ ο Eric προσεύχεται να μην γίνουν ξανά οι losers του πανεπιστημίου. Οι μαθητές του Moordale νόμιζαν ότι ήταν προοδευτικοί, αλλά αυτό το νέο κολέγιο είναι σε άλλο επίπεδο.

Στις ΗΠΑ, η Maeve ζει το όνειρό της στο διάσημο Πανεπιστήμιο Wallace, διδάσκεται από τον συγγραφέα Thomas Molloy. Ο Otis την κυνηγάει, ενώ προσαρμόζεται στο να μην είναι μόνος στο σπίτι ή ο μόνος ψυχολόγος στην πανεπιστημιούπολη.

Αυτό είναι ολόκληρο το cast με παλιούς και νέους ηθοποιούς:

Το Cast του Sex Education 4 απαρτίζεται πλέον από τους Asa Butterfield, Gillian Anderson, Ncuti Gatwa, Aimee-Lou Wood, Emma Mackey, Connor Swindells, Kedar Williams-Stirling, Mimi Keene, George Robinson, Chinenye Ezeudu, Dua Saleh, Alistair Petrie και Samantha Spiro.

Ανάμεσα στις σημαντικές απώλειες του cast είναι οι Tanya Reynolds και Patricia Alison που παίζουν τις Lily και Ola αντίστοιχα, η Simone Ashley που έπαιζε την Olivia και πλέον είναι τακτικό μέλος του 'Bridgerton', καθώς και η νεότερη απώλεια, αυτήν της Rakhee Thakrar, που έπαιζε την καθηγήτρια Emily Sands.

Πότε θα δούμε το πρώτο trailer;

Το επίσημο trailer της 3ης σεζόν κυκλοφόρησε δύο εβδομάδες πριν την κυκλοφορία του κύκλου, οπότε, το Netflix ίσως ακολουθήσει το ίδιο και για την 4η σεζόν.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.