Η τελευταία σεζόν του Sex Education μόλις κυκλοφόρησε στο Netflix – Δείτε το τελικό trailer

Μία από τις πιο αγαπημένες σειρές της νεολαίας έφτασε στο τέλος της
21 Σεπτεμβρίου 2023 13:37
Η τελευταία σεζόν του Sex Education μόλις κυκλοφόρησε στο Netflix – Δείτε το τελικό trailer

Από σήμερα θα μπορείτε να απολαύσετε την 4η και τελευταία σεζόν του Sex Education (Σεξουαλική Αγωγή)στο Netflix. Ναι, η αγαπημένη σειρά της νεολαίας επέστρεψε στην streaming υπηρεσία για να συνεχίσει την ιστορία από εκεί που είχε μείνει, αλλά και να προσθέσει νέα και φρέσκια πρόσωπα στην υπόθεση.

Για να το γιορτάσει, το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το τελικό trailer της σειράς και παράλληλα αναφέρει στη λεζάντα του τα εξής: Πάμε για την κλιμάκωση. Η σεζόν 4 της σειράς "Σεξουαλική Αγωγή" είναι διαθέσιμη τώρα. Με τη Μέιβ στην Αμερική και το Μούρντεϊλ κλειστό, ο Ότις πρέπει να βρει τα πατήματά του στο απελευθερωμένο Κολέγιο Κάβεντις. Όμως εκεί δεν είναι ο μόνος σεξοθεραπευτής.

Η πλοκή της 4ης σεζόν αναφέρει τα εξής:

"Μετά το κλείσιμο του Moordale Secondary, ο Otis και ο Eric βρίσκονται πλέον στο Cavendish Sixth Form College. Ο Otis είναι πολύ νευρικός για τη δημιουργία της νέας του «κλινικής», ενώ ο Eric προσεύχεται να μην γίνουν ξανά οι losers του πανεπιστημίου.

Οι μαθητές του Moordale νόμιζαν ότι ήταν προοδευτικοί, αλλά αυτό το νέο κολέγιο είναι σε άλλο επίπεδο. Στις ΗΠΑ, η Maeve ζει το όνειρό της στο διάσημο Πανεπιστήμιο Wallace, διδάσκεται από τον συγγραφέα Thomas Molloy. Ο Otis την κυνηγάει, ενώ προσαρμόζεται στο να μην είναι μόνος στο σπίτι ή ο μόνος ψυχολόγος στην πανεπιστημιούπολη."

Παρακολουθήστε το trailer παρακάτω:

Από την 4η σεζόν θα λείπουν αρκετά γνώριμα πρόσωπα, ενώ θα δείτε και κάποια νέα που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην πλοκή. Ο Otis του Asa Butterfield θα επιστρέψει κανονικά, ο Eric του Ncuti Gatwa επίσης, ενώ θα δείτε και τους Gillian Anderson, Aimee-Lou Wood, Emma Mackey, Connor Swindells, Kedar Williams-Stirling, Mimi Keene, George Robinson, Chinenye Ezeudu, Dua Saleh, Alistair Petrie και Samantha Spiro. Ανάμεσα στις σημαντικές απώλειες του cast είναι οι Tanya Reynolds και Patricia Alison που παίζουν τις Lily και Ola αντίστοιχα, η Simone Ashley που έπαιζε την Olivia και πλέον είναι τακτικό μέλος του 'Bridgerton', καθώς και η νεότερη απώλεια, αυτήν της Rakhee Thakrar, που έπαιζε την καθηγήτρια Emily Sands.

Η 4η σεζόν του Sex Education (Σεξουαλική Αγωγή) παίζει τώρα μέσα από το Netflix.