Δείτε από τώρα τα πρώτα λεπτά της 4ης και τελευταίας σεζόν του Sex Education

Για εσάς που είστε ανυπόμονοι
20 Σεπτεμβρίου 2023 16:16
Δείτε από τώρα τα πρώτα λεπτά της 4ης και τελευταίας σεζόν του Sex Education

Το Netflix δημοσίευσε, πριν από λίγο μέσα από το TUDUM site του, τα πρώτα 3 λεπτά της 4ης και τελευταίας σεζόν της σειράς Sex Education, για όσους είναι τόσο ανυπόμονοι που δε μπορούν να περιμένουν μέχρι αύριο που κυκλοφορεί στην υπηρεσία. 

Πρόκειται για την πρώτη σκηνή της τελευταίας σεζόν στην οποία το πρώτο λόγο έχει η σχέση μεταξύ Maeve (Emma Mackey) και Ottis (Asa Butterfield) η οποία γίνετια εξ' αποστάσεως πλέον με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Η Maeve προσπαθεί να συγκεντρωθεί στα μαθήματά της αλλά όλο τριγυρνάει στο μυαλό της ο Ottis και προσπαθούν να αναζωπυρώσουν τη σχέση τους με οποιονδήποτε τρόπο. 

Όπως δείχνει το απόσπασμα οι σχέσεις εξ αποστάσεως μπορούν να γίνουν πολύ δύσκολες και να προκαλέσουν ανεπιθύμητες παρεξηγήσεις. 

Δείτε την εναρκτήρια σεκάνς της 4ης σεζόν πατώντας εδώ 

Η δημιουργός της σειράς, Laurie Nunn, άφησε να εννοηθεί ότι μετά το φινάλε του Sex Education, ίσως συνεχιστεί το "σύμπαν" με κάποια spinoff σειρά

Από την 4η σεζόν θα λείπουν αρκετά γνώριμα πρόσωπα, ενώ θα δείτε και κάποια νέα που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην πλοκή. Ο Otis του Asa Butterfield θα επιστρέψει κανονικά, ο Eric του Ncuti Gatwa επίσης, ενώ θα δείτε και τους Gillian Anderson, Aimee-Lou Wood, Emma Mackey, Connor Swindells, Kedar Williams-Stirling, Mimi Keene, George Robinson, Chinenye Ezeudu, Dua Saleh, Alistair Petrie και Samantha Spiro. Ανάμεσα στις σημαντικές απώλειες του cast είναι οι Tanya Reynolds και Patricia Alison που παίζουν τις Lily και Ola αντίστοιχα, η Simone Ashley που έπαιζε την Olivia και πλέον είναι τακτικό μέλος του 'Bridgerton', καθώς και η νεότερη απώλεια, αυτήν της Rakhee Thakrar, που έπαιζε την καθηγήτρια Emily Sands.

Η πλοκή της 4ης σεζόν αναφέρει τα εξής: "Μετά το κλείσιμο του Moordale Secondary, ο Otis και ο Eric βρίσκονται πλέον στο Cavendish Sixth Form College. Ο Otis είναι πολύ νευρικός για τη δημιουργία της νέας του «κλινικής», ενώ ο Eric προσεύχεται να μην γίνουν ξανά οι losers του πανεπιστημίου. Οι μαθητές του Moordale νόμιζαν ότι ήταν προοδευτικοί, αλλά αυτό το νέο κολέγιο είναι σε άλλο επίπεδο. Στις ΗΠΑ, η Maeve ζει το όνειρό της στο διάσημο Πανεπιστήμιο Wallace, διδάσκεται από τον συγγραφέα Thomas Molloy. Ο Otis την κυνηγάει, ενώ προσαρμόζεται στο να μην είναι μόνος στο σπίτι ή ο μόνος ψυχολόγος στην πανεπιστημιούπολη."

Η τελευταία σεζόν του Sex Education θα παίξει αποκλειστικά στο Netflix στις 21 Σεπτεμβρίου.