Sex Education: Το νέο trailer της τελευταίας σεζόν λέει να πιάσετε τα χαρτομάντηλα

Θα χυθούν δάκρυα στις 21 Σεπτεμβρίου στη συχνότητα του Netflix
12 Σεπτεμβρίου 2023 18:38
Sex Education: Το νέο trailer της τελευταίας σεζόν λέει να πιάσετε τα χαρτομάντηλα

"Πιάστε τα χαρτομάντηλα για να τελειώσουμε όλοι μαζί" γράφει το Netflix στο σλόγκαν της 4ης σεζόν του Sex Education που μέλλει να είναι και η τελευταία της λατρεμένης νεανικής σειράς. 

Οι συνήθεις ύποπτοι της παρέας του Moordale έχει πλέον χωριστεί και προσπαθεί να προσαρμοστεί σε νέα δεδομένα και εντελώς φρέσκα περιβάλλοντα. Ιδιαίτερα για τον Otis θα γίνουν τα πράγματα ακόμη πιο ανταγωνιστικά, αφού ανατρέπονται όλα όσα ήξερε η ύπαρξη ενός νέου σεξολόγου στο campus του κολλεγίου Cavendish. 

Παράλληλα η σχέση του με την Maeve περνάει κρίση μιας και δεν είναι μόνο η απόσταση που θέλει να τους χωρίσει. Το φινάλε της "Σεξουαλικής Αγωγής" αναμένεται ανατρεπτικό, άκρως συγκινητικό και ολοκληρωμένο -από όλες τις απόψεις. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το trailer με ελληνικούς υπότιτλους

Δείτε το επίσημο trailer της 4ης σεζόν του Sex Education

Η δημιουργός της σειράς, Laurie Nunn, άφησε να εννοηθεί ότι μετά το φινάλε του Sex Education, ίσως συνεχιστεί το "σύμπαν" με κάποια spinoff σειρά

Από την 4η σεζόν θα λείπουν αρκετά γνώριμα πρόσωπα, ενώ θα δείτε και κάποια νέα που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην πλοκή. Ο Otis του Asa Butterfield θα επιστρέψει κανονικά, ο Eric του Ncuti Gatwa επίσης, ενώ θα δείτε και τους Gillian Anderson, Aimee-Lou Wood, Emma Mackey, Connor Swindells, Kedar Williams-Stirling, Mimi Keene, George Robinson, Chinenye Ezeudu, Dua Saleh, Alistair Petrie και Samantha Spiro. Ανάμεσα στις σημαντικές απώλειες του cast είναι οι Tanya Reynolds και Patricia Alison που παίζουν τις Lily και Ola αντίστοιχα, η Simone Ashley που έπαιζε την Olivia και πλέον είναι τακτικό μέλος του 'Bridgerton', καθώς και η νεότερη απώλεια, αυτήν της Rakhee Thakrar, που έπαιζε την καθηγήτρια Emily Sands.

Η πλοκή της 4ης σεζόν αναφέρει τα εξής: "Μετά το κλείσιμο του Moordale Secondary, ο Otis και ο Eric βρίσκονται πλέον στο Cavendish Sixth Form College. Ο Otis είναι πολύ νευρικός για τη δημιουργία της νέας του «κλινικής», ενώ ο Eric προσεύχεται να μην γίνουν ξανά οι losers του πανεπιστημίου. Οι μαθητές του Moordale νόμιζαν ότι ήταν προοδευτικοί, αλλά αυτό το νέο κολέγιο είναι σε άλλο επίπεδο. Στις ΗΠΑ, η Maeve ζει το όνειρό της στο διάσημο Πανεπιστήμιο Wallace, διδάσκεται από τον συγγραφέα Thomas Molloy. Ο Otis την κυνηγάει, ενώ προσαρμόζεται στο να μην είναι μόνος στο σπίτι ή ο μόνος ψυχολόγος στην πανεπιστημιούπολη."

Η τελευταία σεζόν του Sex Education θα παίξει αποκλειστικά στο Netflix στις 21 Σεπτεμβρίου.