The Last of Us HBO: Όλα όσα έγιναν στο 5ο επεισόδιο - Πρώτη γεύση από το 6ο με trailer

To επεισόδιο “Endure & Survive“ συγκλόνισε τους θεατές
11 Φεβρουαρίου 2023 11:07
The Last of Us HBO: Όλα όσα έγιναν στο 5ο επεισόδιο - Πρώτη γεύση από το 6ο με trailer

Για ένα ακόμη επεισόδιο το The Last of Us συγκλόνισε όσους συντονίστηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου στο HBO για να παρακολουθήσουν το 5ο επεισόδιο με τίτλο "Endure and Survive", το οποίο προβλήθηκε δύο μέρες νωρίτερα λόγω του Super Bowl στις ΗΠΑ. 

Σε αυτό, η Ellie και ο Joel συνέχισαν το ταξίδι τους και συναντήθηκαν με τους Henry (Lamar Johnson) και Sam (Keivonn Woodard) προσφέροντας μια ακόμη σκηνή βγαλμένη από το ομώνυμο βιντεοπαιχνίδι της Naughty Dog στους θεατές της σειράς. 

μετά από την προβολή κάθε επεισοδίου το HBO συνηθίζει να προσφέρει πλούσιο υλικό για τους fans από τα παρασκήνια της σειράς. Έτσι δημοσίευσε ένα behind the scenes βίντεο, που θα σας πάει πίσω από τα παρασκήνια του 5ου επεισοδίου, το καθιερωμένο podcast επεισόδιο με ακόμη πιο αναλυτική ματιά από τους Neil Druckmann και Craig Mazin, καθώς και ένα teaser για το 6ο επεισόδιο της επόμενης εβδομάδας, το οποίο θα προβληθεί κανονικά την επόμενη Κυριακή 18 Φεβρουαρίου. 

Δείτε τα παρασκήνια του 5ου επεισοδίου

Ακούστε το podcast του 5ου επεισοδίου

Δείτε το teaser του 6ου επεισοδίου: 

Με κάθε επεισόδιο το The Last of Us αυξάνει συνεχώς την τηλεθέασή του όπως θα δείτε πατώντας εδώ

Λίγα λόγια για τη σειρά The Last of Us:

Στη σειρά του The Last of Us πρωταγωνιστούν οι Pedro Pascal (Mandalorian), Bella Ramsey (Game of Thrones), Gabriel Luna (Terminator: Dark Fate), Nico Parker (Dumbo), Nick Offerman (Parks & Rec), Storm Reid (Euphoria), Merle Dandridge (Greenleaf, The Last of Us game), Jeffrey Pierce (The Foreigner), Troy Baker (The Last of Us game), Ashley Johnson (Blindspot, The Last of Us game), Lamar Johnson (Your Honor), Melanie Lynskey (Yellowjackets), Keivonn Woodard, Graham Greene (American Gods) και Elaine Miles (Smoke Signals).

Ήδη έχει ανακοινωθεί η συνέχεια του The Last of Us για τη 2η σεζόν, η οποία θα καλύψει μέρος των γεγονότων του The Last of Us Part II. 

Η σειρά, η οποία βασίζεται στο ομώνυμο παιχνίδι του PlayStation, διαδραματίζεται 20 χρόνια μετά την καταστροφή του σύγχρονου πολιτισμού. Ο Joel, ένας σκληροτράχηλος επιζών, προσλαμβάνεται για να μετακινήσει λαθραία την Ellie, ένα 14χρονο κορίτσι, μακριά από την ζώνη καραντίνας. Αυτό που ξεκινά ως μια μικροδουλειά σύντομα μετατρέπεται σε ένα βάρβαρο ταξίδι, καθώς και οι δύο πρέπει να διασχίσουν τις ΗΠΑ και να εξαρτηθούν ο ένας από τον άλλον για την επιβίωσή τους.

Οι σκηνοθέτες των επεισοδίων για την 1η σεζόν είναι οι Neil Druckmann (δημιουργός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος του videogame), Jasmila Žbanić (Quo Vadis, Aida), Ali Abbasi (Border), Peter Hoar (Marvel's Daredevil, The Umbrella Academy, Cloak & dagger, Altered Carbon), Jeremy Webb, Liza Johnson και ο showrunner Craig Mazin (Chernobyl).

Επίσης, το The Last of Us κατάφερε να σπάσει ρεκόρ τηλεθέασης για το HBO, πετυχαίνοντας το δεύτερο μεγαλύτερο ντεμπούτο νέας σειράς μετά το House of the Dragon.