The Last of Us: Πρώτη φωτογραφία με το cast της 2ης σεζόν αλλά λείπουν μερικά βασικά πρόσωπα

Μια πρώτη μάζωξη για τα νέα και παλιά πρόσωπα της σειράς του HBO
24 Ιανουαρίου 2024 23:55
The Last of Us: Πρώτη φωτογραφία με το cast της 2ης σεζόν αλλά λείπουν μερικά βασικά πρόσωπα

Η πρώτη "επίσημη" φωτογραφία από τα παρασκήνια της 2ης σεζόν του The Last of Us κυκλοφορεί εδώ και μερικές ώρες στα σοκάκια των social media και ιδίως στο X, καθώς σε μερικές μέρες ξεκινούν τα γυρίσματα του πολυαναμενόμενου 2ου κύκλου.

Στην φωτογραφία όπου συναντήθηκαν κυρίως τα νέα πρόσωπα του cast της τηλεοτπικής σειράς του The Last of Us βλέπουμε την Isabella Merced, η οποία θα υποδύεται την Dina, την Bella Ramsey ως Ellie, τον Young Mazino ως Jessie καθως και τους Craig Mazin (showrunner-συνδημιουργός) και την παραγωγό Jacqueline Lesko. Μέχρι στιγμής αυτοί είναι οι ηθοποιοί της νέας σεζόν του The Last of Us του HBO που συναντήθηκαν στο Βανκούβερ του Καναδά εκεί όπου θα γυριστεί ο νέος κύκλος επεισοδίων. 

Θα παρατηρήσατε όμως ότι λείπουν δύο πολύ βασικοί χαρακτήρες από αυτές τις πρώτες μέρες των γυρισμάτων και δεν είναι άλλοι από τους Pedro Pascal και Kaitlyn Dever, οι οποίοι παίζουν τον Joel και την Abby αντίστοιχα.

Δείτε την φωτογραφία παρακάτω: 

Μερικές πληροφορίες για τη 2η σεζόν του The Last of Us μέχρι τώρα

Τα γυρίσματα της 2ης σεζόν του The Last of Us σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες θα ξεκινήσουν μέσα στην δεύτερη εβδομάδα του Φεβρουαρίου. Από τις ενδιαφέρουσες νέες πληροφορίες για τον επόμενο κύκλο του The Last of Us είναι πως θα ενσωματώσει σκηνές από τα "Lost Levels" του The Last of Us Part II Remastered

Στη σειρά του The Last of Us πρωταγωνιστούν οι Pedro Pascal (Mandalorian), Bella Ramsey (Game of Thrones), Gabriel Luna (Terminator: Dark Fate), Nico Parker (Dumbo), Nick Offerman (Parks & Rec), Storm Reid (Euphoria), Merle Dandridge (Greenleaf), Jeffrey Pierce (The Foreigner), Troy Baker (The Last of Us game, Death Stranding, Uncharted), Ashley Johnson (Blindspot), Lamar Johnson (Your Honor), Keivonn Woodard, Graham Greene (American Gods) και Elaine Miles (Smoke Signals).

Το HBO και επίσημα πλέον αναφέρει ότι η 2η σεζόν του The Last of Us θα βγει εντός του 2025.