The Last of Us 2η Σεζόν: Μάθαμε πώς θα συνδεθεί η σειρά με το remaster του “Part II“

Τα “Lost Levels“ θα κάνουν την εμφάνισή τους σε live-action μορφή
28 Νοεμβρίου 2023 23:59
The Last of Us 2η Σεζόν: Μάθαμε πώς θα συνδεθεί η σειρά με το remaster του “Part II“

Μια πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία για την πολυαναμενόμενη 2η σεζόν του The Last of Us του HBO, αποκάλυψε o Neil Druckmann, συνδημιουργός της σειράς και δημιουργός του ομώνυμου παιχνιδιού της Naughty Dog, η οποία θα γεφυρώσει περισσότερο την live-action με την videogame μορφή του σύμπαντος αυτού. 

Πριν από μερικές εβδομάδες, είχε ανακοινωθεί το The Last of Us Part II Remastered για το PlayStation 5, το οποίο μέσα στα έξτρα καλούδια του θα περιλαμβάνει τα λεγόμενα "Lost Levels" μια σειρά από playable σεκάνς που είχαν κοπεί από το βασικό παιχνίδι. 

Σε αποκλειστική του συνέντευξη στο Entertainment Weekly, ο Neil Druckmann αποκάλυψε ότι κάποιες από αυτές τις κομμένες σκηνές του βιντεοπαιχνιδιού του "Part II" θα εμφανιστούν στην 2η σεζόν του τηλεοπτικού The Last of Us, κάνοντας έτσι την αναμονή ακόμη πιο ιντριγκαδόρικη για το τι θα δείξει. Γνωρίζουμε εδώ και καιρό άλλωστε πως η νέα σεζόν και πιθανότητα η 3η σεζόν του Last of Us θα διηγηθεί τα γεγονότα του Part II. 

"Ως tease, θα πω ότι υπάρχει τουλάχιστον ένα στοιχείο από ένα κομμένο επίπεδο που έχει σχεδιαστεί για τη σειρά. Το λέω αυτό με την επιφύλαξη ότι δεν έχουμε ξεκινήσει ακόμα τα γυρίσματα της σειράς και όλα τα  πράγματα μπορούν να αλλάξουν με βάση το τι τελικά πιστεύουμε ότι θα είναι καλύτερο για την σειρά", λέει ο Druckmann. 

O Druckmann εξηγεί περαιτέρω λέγοντας: "Τα Lost Levels επικεντρώνονται σε μεγάλο βαθμό στο να προσφέρουν μια κρυφή ματιά στην αρχική ανάπτυξη του The Last of Us Part II και να εμπλουτίσουν την εκτίμηση των οπαδών για το δημιουργικό έργο του στούντιο. Αν και η τηλεοπτική σειρά έχει αποκλίνει από το πρωτότυπο έργο για να ταιριάζει στο μέσο και πιθανότατα θα το κάνει και πάλι, αυτά τα επίπεδα δεν έχουν σκοπό να είναι ενδεικτικά της δουλειάς για την σειρά του HBO, η οποία είναι ξεχωριστή από την ανάπτυξη του Part II Remastered".

"Η ανάπτυξη παιχνιδιών και τηλεοπτικών προγραμμάτων είναι συχνά πολύ διαφορετικής φύσης και η ανάπτυξη του Part II Remastered είχε ως στόχο να προσφέρει την καλύτερη δυνατή έκδοση αυτού του παιχνιδιού και όχι να προετοιμάσει οποιαδήποτε δουλειά για τη σειρά", αναφέρει επίσης ο Druckmann. "Θυμάμαι να πηγαίνω στο στούντιο για να ηχογραφήσω κομμάτια σχολιασμού για μια χούφτα από cinematics, και στη συνέχεια το απόγευμα να συναντιέμαι με τον Craig για να αναλύσουμε την ιστορία της 2ης σεζόν - η οποία συχνά βασιζόταν στις ίδιες σκηνές/στιγμές. Έτσι, η διαδικασία της δουλειάς στο remaster έτυχε να είναι και [μια] επαναληπτική έρευνα για μένα σχετικά με τις ιδιαιτερότητες της ιστορίας, μαζί με το γιατί πήραμε ορισμένες αποφάσεις."

Αν και επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί ποια θα είναι η τηλεοπτική "Abby", μια χαρακτήρας που είδαμε στο Part II και παίζει καθοριστικό ρόλο στα ερχόμενα γεγονότα, υπήρξαν φήμες που δείχνουν ποια ηθοποιός θα την υποδυθεί

Δια στόματος Bella Ramsey μάθαμε ότι τα γυρίσματα του νέου κύκλου θα ξεκινήσουν τις πρώτες εβδομάδες του Ιανουαρίου. Το HBO έχει αναφέρει ότι η 2η σεζόν του The Last of Us αναμένεται να βγει στην καλύτερη περίπτωση εντός του 2025.

Στη σειρά του The Last of Us πρωταγωνιστούν οι Pedro Pascal (Mandalorian), Bella Ramsey (Game of Thrones), Gabriel Luna (Terminator: Dark Fate), Nico Parker (Dumbo), Nick Offerman (Parks & Rec), Storm Reid (Euphoria), Merle Dandridge (Greenleaf), Jeffrey Pierce (The Foreigner), Troy Baker (The Last of Us game, Death Stranding, Uncharted), Ashley Johnson (Blindspot), Lamar Johnson (Your Honor), Keivonn Woodard, Graham Greene (American Gods) και Elaine Miles (Smoke Signals).