The Last of Us HBO: Φήμη πώς βρέθηκε η ηθοποιός της Abby για τη 2η σεζόν

Θα είναι αυτή η τελική επιλογή των συντελεστών για την Abby της σειράς Last of Us;
15 Νοεμβρίου 2023 12:41
The Last of Us HBO: Φήμη πώς βρέθηκε η ηθοποιός της Abby για τη 2η σεζόν

Η πιο τρανταχτή φήμη που υπήρξε μέχρι σήμερα για το casting της Abby στην πολυαναμενόμενη 2η σεζόν του The Last of Us κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στα σοκάκια του ίντερνετ. Σύμφωνα με τον γνωστό insider και ρεπόρτερ, Jeff Sneider, η Kaitlyn Dever αναμένεται να υποδυθεί την Abby Anderson στον νέο κύκλο του The Last of Us του HBO, ο οποίος θα επιστρέψει στο πλατό για τα γυρίσματά του στις αρχές του 2024. 

Το όνομα της 26χρονης ηθοποιού δεν ακούγεται πρώτη φορά για την σειρά, καθώς ήταν ένα από τα πολλά ονόματα που ο Neil Druckmann δήλωσε ότι πέρασαν οντισιόν για το ρόλο της Ellie, φτάνοντας μάλιστα μέχρι τη διαδικασία του table read. Για όσους δε γνωρίζουν, η Dever έχει παίξει στο "Booskmart", αλλά ο ρόλος που την ανέδειξε ήταν αυτός στη σειρά "Unbelievable" του Netflix. Πρόσφατα έπαιξε και στην sci-fi horror ταινία του Disney Plus με τίτλο "No One Will Save You". 

Ακόμη, το ρεπορτάζ του Sneider κάνει λόγο πως η ερμηνεία της στο No One Will Save You ήταν αυτή που ώθησε τους συντελεστές του The Last of Us να την επιλέξουν ως την ηθοποιό της Abby. Φυσικά, όλα αυτά αποτελούν ακόμη φήμες αν και ο συγκεκριμένος έχει καλό ρεκόρ προβλέψεων και leaks, ενώ ο ίδιος του παρατήρησε ότι ο showrunner της σειράς, Craig Mazin, ακολουθεί την Kaitlyn Dever στο Instagram. 

Η σχέση της Dever με το σύμπαν του The Last of Us κρατάει όμως πολλά χρόνια πριν. Συγκεκριμένα από τότε που ακουγόταν ότι θα γινόταν live-action ταινία το The Last of Us, με τους fans να την ζητούν να γίνει η Ellie, ενώ πολλοί έκαναν Photoshop το πρόσωπό της σε υποτιθέμενα fan-made posters για το project. Για όσους έχουν παίξει το The Last of Us Part II καταλαβαίνουν πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος της Abby από τη 2η σεζόν της σειράς και έπειτα, για την οποία γνωρίζουμε ότι θα διηγηθεί ένα μέρος της ιστορίας του παιχνιδιού. 

Το HBO έχει αναφέρει ότι η 2η σεζόν του The Last of Us αναμένεται να βγει στην καλύτερη περίπτωση εντός του 2025, με τα γυρίσματά της να ξεκινούν στις 7 Ιανουαρίου 2024, σύμφωνα με το productionlist.com

Στη σειρά του The Last of Us πρωταγωνιστούν οι Pedro Pascal (Mandalorian), Bella Ramsey (Game of Thrones), Gabriel Luna (Terminator: Dark Fate), Nico Parker (Dumbo), Nick Offerman (Parks & Rec), Storm Reid (Euphoria), Merle Dandridge (Greenleaf), Jeffrey Pierce (The Foreigner), Troy Baker (The Last of Us game, Death Stranding, Uncharted), Ashley Johnson (Blindspot), Lamar Johnson (Your Honor), Keivonn Woodard, Graham Greene (American Gods) και Elaine Miles (Smoke Signals).