Η Bella Ramsey μίλησε για τη 2η σεζόν του The Last of Us

Και πιο συγκεκριμένα για το πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα
22 Νοεμβρίου 2023 19:15
Η Bella Ramsey μίλησε για τη 2η σεζόν του The Last of Us

Η 2η σεζόν του The Last of Us του HBO συνεχίζει να βρίσκεται στα φώτα της δημοσιότητας και η Bella Ramsey έδωσε τώρα μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Η ηθοποιός που υποδύεται την Ellie μίλησε στο Collider για το πότε θα ξεκινήσει η παραγωγή του νέου κύκλου.

Φαίνεται ότι η Ramsey είναι πλέον πανέτοιμη να αντιμετωπίσει τα clickers και επιβεβαίωσε ότι τα γυρίσματα για τη 2η σεζόν της επιτυχημένης σειράς θα ξεκινήσουν σε λίγους μήνες, στις αρχές του 2024. Ωστόσο, φαίνεται πώς ούτε εκείνη δε γνωρίζει ακόμα την ακριβή ημερομηνία ή τουλάχιστον δε θέλησε να την αποκαλύψει.

Ξεκινάμε τα γυρίσματα τον επόμενο χρόνο. Τα πράγματα αλλάζουν συνεχώς, νομίζω ότι με τις απεργίες, προφανώς τώρα έχουν τελείωσε και αυτό είναι καταπληκτικό και μπορούμε πραγματικά να προχωρήσουμε και πλέον να συζητάμε για αυτό. Νομίζω ότι έχουν καθυστερήσει μερικά πράγματα. Θα δούμε…αλλά θα συμβεί κάποια στιγμή στις αρχές του επόμενου έτους και είναι πολύ συναρπαστικό.

Αυτά ήταν όλα όσα είχε να πει η ηθοποιός για την 2η σεζόν της σειράς και φαίνεται ότι τα «γρανάζια» του HBO τρέχουν με αμείωτους ρυθμούς για να ξεκινήσει η παραγωγή.

Στη σειρά του The Last of Us πρωταγωνιστούν οι Pedro Pascal (Mandalorian), Bella Ramsey (Game of Thrones), Gabriel Luna (Terminator: Dark Fate), Nico Parker (Dumbo), Nick Offerman (Parks & Rec), Storm Reid (Euphoria), Merle Dandridge (Greenleaf), Jeffrey Pierce (The Foreigner), Troy Baker (The Last of Us game, Death Stranding, Uncharted), Ashley Johnson (Blindspot), Lamar Johnson (Your Honor), Keivonn Woodard, Graham Greene (American Gods) και Elaine Miles (Smoke Signals).

Ευχάριστα νέα για την 2η σεζόν του The Last of Us

Το HBO έχει αναφέρει ότι η 2η σεζόν του The Last of Us αναμένεται να βγει στην καλύτερη περίπτωση εντός του 2025. Πρόσφατα βγήκε και μία φήμη για την ηθοποιό που θα παίξει την Abby στη 2η σεζόν του The Last of Us. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα πατώντας εδώ.

Προς το παρόν, η 2η σεζόν του The Last of Us δεν έχει ημερομηνία πρεμιέρας.