The Last of Us 2η σεζόν: Αποκαλύφθηκε άλλο ένα σημαντικό casting, ειδικά για την Ellie της Bella Ramsey

Βρέθηκε η ηθοποιός που θα υποδυθεί την “Dina“
11 Ιανουαρίου 2024 22:38
The Last of Us 2η σεζόν: Αποκαλύφθηκε άλλο ένα σημαντικό casting, ειδικά για την Ellie της Bella Ramsey

Απανωτές είναι οι ανακοινώσεις του HBO για τα νέα πρόσωπα που θα πλαισιώσουν το cast της 2ης πολυαναμενόμενης σεζόν του The Last of Us. Αφότου μάθαμε ότι την Abby θα την υποδυθεί η Kaitlyn Dever και τον Jesse o Young Mazino, τώρα ήρθε η ώρα να μάθουμε το επόμενο μέλος του cast της νέας σεζόν.

H Isabella Merced, λοιπόν, θα είναι η Dina της 2ης σεζόν του The Last of Us, μια χαρακτήρας που θα διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο για την Ellie, βάση και των γεγονότων του βιντεοπαιχνιδιού "The Last of Us Part II", στο οποίο θα βασίζεται εξ ολοκλήρου ο νέος κύκλος.

Η Merced έχει συμμετάσχει και πρωταγωνιστήσει σε πολλές blockbuster παραγωγές του Χόλιγουντ τα τελευταία χρόνια, όπως το "Dora and the Lost City of Gold, "Transformers: The Last Knight" και "Sicario: Day of the Soldado", ενώ πρόσφατα έπαιξε και στην παραγωγή του Netflix με τίτλο "Sweet Girl" πλάι στον Jason Momoa. Επίσης, πρόκειται να τη δούμε στην ταινία "Madam Web", το Alien: Romulus, το "Ballerina Overdrive" αλλά και στο Superman: Legacy της DC ως Hawkgirl. 

Οι δημιουργοί και showrunners της σειράς, Craig Mazin και Neil Druckmann είχαν να πουν τα εξής για την Merced και το ρόλο της: "Η Ντίνα είναι ζεστή, πανέξυπνη, ατίθαση, αστεία, με ήθος, επικίνδυνη και αμέσως αξιαγάπητη. Μπορείτε να ψάχνετε για πάντα για έναν ηθοποιό που να ενσαρκώνει αβίαστα όλα αυτά τα πράγματα, ή μπορείτε να βρείτε αμέσως την Isabela Merced. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο περήφανοι που την έχουμε στην οικογένειά μας".

Μάλιστα η Merced θα κάνει και μια άτυπη επανένωση επί της οθόνης με την Dever, με την οποία είχαν συμπρωταγωνιστήσει στην ταινία "Rosaline" (2022). 

Δείτε μερικές φωτογραφίες της ηθοποιού που θα παίξει την Dina: 

Μερικές πληροφορίες για τη 2η σεζόν του The Last of Us μέχρι τώρα

Τα γυρίσματα της 2ης σεζόν του The Last of Us σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες θα ξεκινήσουν μέσα στην δεύτερη εβδομάδα του Φεβρουαρίου. Από τις ενδιαφέρουσες νέες πληροφορίες για τον επόμενο κύκλο του The Last of Us είναι πως θα ενσωματώσει σκηνές από τα "Lost Levels" του The Last of Us Part II Remastered

Στη σειρά του The Last of Us πρωταγωνιστούν οι Pedro Pascal (Mandalorian), Bella Ramsey (Game of Thrones), Gabriel Luna (Terminator: Dark Fate), Nico Parker (Dumbo), Nick Offerman (Parks & Rec), Storm Reid (Euphoria), Merle Dandridge (Greenleaf), Jeffrey Pierce (The Foreigner), Troy Baker (The Last of Us game, Death Stranding, Uncharted), Ashley Johnson (Blindspot), Lamar Johnson (Your Honor), Keivonn Woodard, Graham Greene (American Gods) και Elaine Miles (Smoke Signals).

Το HBO και επίσημα πλέον αναφέρει ότι η 2η σεζόν του The Last of Us θα βγει εντός του 2025