The Last of Us HBO: Βρέθηκε ο ηθοποιός για ένα νέο χαρακτήρα που θα δούμε στη 2η σεζόν

Και όσοι είδατε το “BEEF“ θα τον αναγνωρίσετε
11 Ιανουαρίου 2024 19:22
The Last of Us HBO: Βρέθηκε ο ηθοποιός για ένα νέο χαρακτήρα που θα δούμε στη 2η σεζόν

Συνεχίζονται οι ανακοινώσεις για το cast της 2ης σεζόν του The Last of Us από το HBO καθώς κοντεύουμε στο ξεκίνημα των γυρισμάτων, τα οποία είχαν καθυστερήσει και λόγω των απεργιών στο Χόλιγουντ το περασμένο καλοκαίρι. 

Το νεότερο μέλος του cast λοιπόν που θα δούμε πλάι στους Pedro Pascal, Bella Ramsey και Caitlyn Dever ως Joel, Ellie και Abby αντίστοιχα είναι ο Young Mazino, ο οποίος θα υποδυθεί τον χαρακτήρα του "Jesse". Και πάλι για όσους έχουν παίξει το The Last of Us Part II στο οποίο θα βασίζεται κατά κόρον η 2η σεζόν, γνωρίζουν καλά ποιος είναι. Το HBO στην ανακοίνωσή του αναφέρει πως ο Jesse είναι ένας "πυλώνας για την κοινότητά του που βάζει τους πάντες πρώτα και μετά τις δικές του ανάγκες και κάποιες φορές με δυσβάσταχτο κόστος". 

Τον Young Mazino ίσως να τον θυμάστε -όσοι την έχετε δει- από την σειρά "BEEF" του Netflix, την οποία συμπεριλάβαμε και στη δική μας λίστα των Top 10 σειρών του 2023. Εκεί υποδύθηκε τον Paul, τον μικρό αδερφό του πρωταγωνιστή Steven Yeun, ρόλο για τον οποίο τον περασμένο Αύγουστο έμαθε ότι θα είναι υποψήφιος για Emmy Β' Ανδρικού ρόλου. Έχει συμμετάσχει όμως και σε άλλους τηλεοπτικούς ρόλους σε σειρές όπως Blue Bloods, Prodigal Son και New Amsterdam

"Ο Young είναι ένας από εκείνους τους σπάνιους ηθοποιούς που είναι αδιαμφισβήτητος από τη στιγμή που τον βλέπεις", ανέφεραν σε δήλωσή τους οι συνδημιουργοί Craig Mazin και Neil Druckmann. "Είμαστε πολύ τυχεροί που τον έχουμε και ανυπομονούμε να δει το κοινό τον Young να λάμπει στην σειρά μας".

Να θυμίσουμε ότι πριν μερικά 24ωρα έγινε επίσημα η ανακοίνωση της ηθοποιού που θα υποδυθεί την Abby στη 2η σεζόν της σειράς, η οποία δεν είναι άλλη από την ταλαντούχα Kaitlyn Dever. 

Μερικές πληροφορίες για τη 2η σεζόν του The Last of Us μέχρι τώρα

Τα γυρίσματα της 2ης σεζόν του The Last of Us σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες θα ξεκινήσουν μέσα στην δεύτερη εβδομάδα του Φεβρουαρίου. Από τις ενδιαφέρουσες νέες πληροφορίες για τον επόμενο κύκλο του The Last of Us είναι πως θα ενσωματώσει σκηνές από τα "Lost Levels" του The Last of Us Part II Remastered

Στη σειρά του The Last of Us πρωταγωνιστούν οι Pedro Pascal (Mandalorian), Bella Ramsey (Game of Thrones), Gabriel Luna (Terminator: Dark Fate), Nico Parker (Dumbo), Nick Offerman (Parks & Rec), Storm Reid (Euphoria), Merle Dandridge (Greenleaf), Jeffrey Pierce (The Foreigner), Troy Baker (The Last of Us game, Death Stranding, Uncharted), Ashley Johnson (Blindspot), Lamar Johnson (Your Honor), Keivonn Woodard, Graham Greene (American Gods) και Elaine Miles (Smoke Signals).

Το HBO και επίσημα πλέον αναφέρει ότι η 2η σεζόν του The Last of Us θα βγει εντός του 2025.