ΕΠΙΣΗΜΟ: Η σειρά The Last of Us θα αποκτήσει δεύτερη σεζόν!

Το HBO μόλις το επιβεβαίωσε
27 Ιανουαρίου 2023 19:17
ΕΠΙΣΗΜΟ: Η σειρά The Last of Us θα αποκτήσει δεύτερη σεζόν!

Είναι πλέον γεγονός. Η τηλεοπτική σειρά The Last of Us θα συνεχιστεί με δεύτερη σεζόν, όπως μόλις ανακοινώθηκε.

Φυσικά, αυτό δεν αποτελεί μεγάλη έκπληξη αν αναλογιστεί κανείς ότι το σόου κατάφερε να σπάσει ρεκόρ τηλεθέασης για το HBO, πετυχαίνοντας το δεύτερο μεγαλύτερο ντεμπούτο νέας σειράς μετά το House of the Dragon. Παράλληλα, οι πρώτες κριτικές στο IMDB το κατατάσσουν μεταξύ των καλύτερων σειρών όλων των εποχών. Έπειτα, το κερασάκι στην τούρτα ήταν η τεράστια αύξηση της τηλεθέασης με το 2ο επεισόδιο, το οποίο κατάφερε ένα νέο ρεκόρ για το HBO.

Για την ώρα δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες για το πότε πρόκειται να έρθει η δεύτερη σεζόν, που ακριβώς θα εστιάσει η ιστορία της ή γενικότερα για οποιαδήποτε άλλη πτυχή της. Το μόνο που αναφέρει η ανακοίνωση είναι πως «το ταξίδι θα συνεχιστεί».

Ακολουθεί η ανάρτηση του HBO που επιβεβαίωσε την άφιξη της δεύτερης σεζόν με ένα σύντομο teaser βίντεο:

Σε αυτό το σημείο να σας υπενθυμίσουμε πως η σειρά, η οποία βασίζεται στο ομώνυμο παιχνίδι του PlayStation, διαδραματίζεται 20 χρόνια μετά την καταστροφή του σύγχρονου πολιτισμού. Ο Joel, ένας σκληροτράχηλος επιζών, προσλαμβάνεται για να μετακινήσει λαθραία την Ellie, ένα 14χρονο κορίτσι, μακριά από την ζώνη καραντίνας. Αυτό που ξεκινά ως μια μικροδουλειά σύντομα μετατρέπεται σε ένα βάρβαρο ταξίδι, καθώς και οι δύο πρέπει να διασχίσουν τις ΗΠΑ και να εξαρτηθούν ο ένας από τον άλλον για την επιβίωσή τους.

Οι σκηνοθέτες των επεισοδίων της 1ης σεζόν είναι οι εξής: Neil Druckmann (δημιουργός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος του videogame), Jasmila Žbanić (Quo Vadis, Aida), Ali Abbasi (Border), Peter Hoar (Marvel's Daredevil, The Umbrella Academy, Cloak & dagger, Altered Carbon), Jeremy Webb, Liza Johnson και ο showrunner Craig Mazin (Chernobyl).